Altijd duurzaam onderweg met de Travelcup

Wil jouw organisatie een positieve bijdrage leveren aan een beter milieu en het terugdringen van de plastic soep? De Travelcup is te bedrukken met logo en hét mooiste eco relatiegeschenk voor jezelf, een ander en de planeet!

Handige 250ml travel beker

BPA-vrij en voedselveilig, 250ml inhoud;

Scherpe all-in prijs (zonder bijkomende kosten) vergeleken met andere herbruikbare thermosflessen en koffiebekers;

Milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpbekertjes en iedere Retulp thermosbeker zorgt ervoor dat er 1000 x de inhoud aan drinkwater wordt gedoneerd aan ontwikkelingslanden.;

Perfecte timing voor onderweg: houd tot drie kwartier warm;

Ontworpen in Nederland, geproduceerd in Duitsland.

Travel Cup reisbeker met logo bedrukken

Veel mensen zijn dagelijks onderweg met de auto of de trein en genieten onderweg van een kopje koffie of thee. Helaas zien we dat veel cafe’s of afhaallocaties drankjes serveren in wegwerpbekers. Omdat wegwerpbekers een verspilling zijn en gewone mokken voor thuis niet praktisch zijn om mee te nemen zorgt de Travel Cup ervoor dat je je drankje gemakkelijk op een duurzame manier mee kunt nemen. De Travel Cup is optimaal geschikt voor To Go-gebruik.

De Travelcup is vanaf 50 stuks te bedrukken met een een maximale levertijd van twee weken (eerder kan vaak in overleg). De prijs varieert, afhankelijk van het aantal, van €11,00 tot €6,50. Dit zijn all-in prijzen alleen de BTW komt er nog bij; dus inclusief 1 kleur opdruk/gravure, instelkosten, transportkosten, handelingskosten en inclusief donatie van 1000x de inhoud aan schoon drinkwater in ontwikkelingslanden per Retulp fles.

Verras jouw personeel / medewerkers met een persoonlijk geschenk zoals deze mooie bedrukte Travelcup

.

Maak iemand blij met een mooie duurzame fles met eigen opdruk

Stap 1

SELECTEER

Selecteer de kleur van de reisbeker die je wilt bedrukken.

Stap 2

ONTWERP

Stuur je vector-bestand* (eps of ai) en binnen een dag ontvang je 2 verschillende digitale proefdrukken.

your logo goes here

* Er zijn 2 drukmogelijkheden:
Front print, 1 zijde, max. drukformaat 2,5 x 4 cm, 1 kleur (bxh)
Lasergravure, 1 zijde, max. drukformaat 3 x 4 cm (bxh)

Stap 3

GOEDKEURING

De productie start nadat de print en offerte/factuur is goedgekeurd. Productietijd is maximaal 2 weken bij een aantal tot 250 stuks (grotere aantallen op aanvraag).