KOFFIEBEKER-TO-GO BEDRUKKEN

Een Retulp koffiebeker-to-go kunnen worden gecustomized naar de huisstijl van jouw bedrijf. Zo worden deze bekers helemaal jullie cup of coffee (of tea).

  • Handig formaat
  • In Europa gemaakt
  • Op verschillende manieren te personaliseren

RETULP KOFFIEBEKERS-TO-GO

De Retulp koffiebekers-to-go zijn de duurzame oplossing voor een drankje onderweg, ze kunnen keer op keer gebruikt worden. We kunnen bekers in diverse materialen leveren. Er is een Travel Cup van PP met verschillende kleuren deksels en er zijn bekers gemaakt van porselein. Ze passen onder alle koffiezetapparaten en in de bekerhouder van bijna elke auto. Ontdek welke koffiebeker-to-go het beste bij je bedrijf past, en maak je ontwerp!

Consumentenprijs € 15,95.

Zakelijk inkopen met hoge korting inkopen kan vanaf € 150 via onze webshop.

Vanaf 50 stuks te bedrukken met eigen logo of print. All-in prijs bij 96 stuks €12,00 exclusief BTW inclusief bedrukking, instelkosten en transport. Voor hogere aantallen vraag bij ons de prijslijst op!

Consumentenprijs € 24,95.

Zakelijk inkopen met hoge korting inkopen kan vanaf € 150 via onze webshop.

Vanaf 50 stuks te bedrukken met eigen logo of print. All-in prijs bij 96 stuks €16,00 exclusief BTW inclusief bedrukking, instelkosten en transport. Voor hogere aantallen vraag bij ons de prijslijst op!

Maak iemand blij met een mooie duurzame to go beker met eigen opdruk

Stap 1

SELECTEER

Selecteer de kleur van de reisbeker die je wilt bedrukken.

koffiebeker-to-go
Stap 2

ONTWERP

Stuur je vector-bestand* (eps of ai) en binnen een dag ontvang je 2 verschillende digitale proefdrukken.

your logo goes here

* Er zijn 2 drukmogelijkheden:
Front print, 1 zijde, max. drukformaat 2,5 x 4 cm, 1 kleur (bxh)
Lasergravure, 1 zijde, max. drukformaat 3 x 4 cm (bxh)

Stap 3

GOEDKEURING

De productie start nadat de print en offerte/factuur is goedgekeurd. Productietijd is maximaal 2 weken bij een aantal tot 250 stuks (grotere aantallen op aanvraag).

koffiebeker-to-go

Verschillende printmethoden

Personaliseer je fles door te kiezen voor één van de vele printmethoden. Wil je enkel de voorzijde van je fles bedrukken? Dit kun je laten doen in maximaal 3 drukkleuren. Als je jouw logo of artwork in 1 kleur en/of groter op de flessen wil, dan kan je de fles op 1 cm na rondom laten bedrukken door middel van zeefdruk. Ben je op zoek naar iets speciaals? Met een fullcolour opdruk heb je de mogelijkheid om geheel aansluitend rondom te bedrukken. Het aantal drukkleuren is onbeperkt en zelfs foto’s zijn mogelijk. Toch liever iets subtiels met een chique uitstraling? Kies dan voor laser graveren voor een luxe afwerking.

Bedrukte flessen bedrukken

Tampondruk

Deze printmethode is het meest geschikt voor het printen van gedetailleerde logo’s. Een logo met tampondruk wordt op een rechthoekig vlak geplaatst aan één zijde van de fles.

✓ Ideaal voor gedetailleerd drukwerk

✓ Zuivere lijnen en in meerdere kleuren mogelijk

Bedrukte flessen rondom

Zeefdruk

Met deze printmethode kun je jouw design voorop, achterop en zelfs rondom plaatsen. Zeefdruk geeft een prachtig resultaat en maakt maximaal gebruik van het beschikbare printoppervlak.

✓ Groot printoppervlak

✓ Meerdere logo’s voor dezelfde prijs

Bedrukte flessen graveren

Graveren

Lasergraveren is een duurzame en stijlvolle manier om je flessen te personaliseren. De laser haalt de kleurcoating van de fles weg waardoor het rvs mooi naar voren komt.

✓ Stijlvolle afwerking

✓ Zeer slijtvast

Koffiebeker-to-go reisbeker met logo bedrukken

Veel mensen zijn dagelijks onderweg met de auto of de trein en genieten onderweg van een kopje koffie of thee. Helaas worden to go drankjes nog steeds heel veel wegwerpbekers geserveerd. Niet nodig en een onnodige bijdrage aan de afvalberg! Gewone mokken voor thuis zijn meestal niet praktisch voor onderweg, maar een Retulp koffiebeker-to-go zorgt ervoor dat je je drankje gemakkelijk op een duurzame manier mee kunt nemen. De Travel Cup is optimaal geschikt voor To Go-gebruik en ziet er ook nog eens heel leuk uit. Kortom, een beker waarmee je gezien mag worden! Je kan uiteraard ook kiezen voor een koffiebeker-to-go van porselein, deze zijn ook heel geschikt voor onderweg en daarnaast ook ideaal voor op kantoor.

De Travel Cup is vanaf 50 stuks te bedrukken met een een maximale levertijd van twee weken (eerder kan vaak in overleg). De porseleinen bekers zijn te bestellen vanaf 250 stuks. De prijs varieert, afhankelijk van het aantal. Dit zijn all-in prijzen alleen de BTW komt er nog bij; dus inclusief 1 kleur opdruk/gravure, instelkosten, transportkosten, handelingskosten en inclusief donatie van 1000x de inhoud aan schoon drinkwater in ontwikkelingslanden per Retulp koffiebeker-to-go.

Verras jouw personeel / medewerkers met een persoonlijk geschenk zoals deze mooie bedrukte to go bekers!

.

koffiebeker-to-go
Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!