TRAVEL CUPS WHITE LABEL

  • Handige bekers voor onder de koffiemachine
  • Perfect voor merchandise of eigen label
  • Lage prijs vanaf 250 stuks

White label betekent dat het logo van Retulp er niet op staat,  je eigen logo, merk of print kan er dus geheel op worden bedrukt.

WAAROM EEN TO GO TRAVEL CUP

Op jaarbasis worden er 7 miljard wegwerp koffiebekers gebruikt. In de auto naar werk, een dagje weg met de trein of langs het voetbalveld. Al deze bekertjes die maar één keer gebruikt worden belanden op de vuilnisbelt en kunnen vrijwel niet gerecycled worden door het gebruik van verschillende materialen. Het is dan ook niet voor niets dat deze cups vanaf 1 januari 2023 verboden worden.

Gebruik daarom een duurzame herbruikbare koffie to go cup. Naast onze Retulp travel cups hebben wij ook de travel cups white label. Wij helpen je graag verder de perfecte to go koffiecup te bedrukken voor jouw bedrijf of als relatiegeschenk.

Kleine koffiemachine beker

RVS thermosbeker voor 1 kop koffie of thee, 160ml inhoud. Inclusief deksel met dispenser in 3 verschillende kleuren. bedrukt ca. € 6

Goedkope herbruikbare beker

Beker van geaderd gecertificeerd food grade kunststof, 350 ml. Food Grade-certificaat, bedrukt ca. € 3,50

Luxe keramische mok

Luxe mok met vintage design en bamboe voet, 330 ml.
Bedrukt ca. € 8

Bamboe to go

Grote luxe drinkbeker 500 ml met handige drinkdop. RVS met bamboe.
Bedrukt ca. € 10

Full colour drinkbeker

Dubbelwandige  RVS beker 310 ml met handig drink deksel. Van top tot bodem rondom full colour bedrukt ca. € 11.

Full colour tulp-beker

Tulpvormige dubbelwandige beker van 330 ml. RVS met transparante drink deksel. Geheel rondom full colour bedrukt ca. € 12.

TO GO TRAVEL CUPS & EIGEN MERK

De travel cup is ideaal om mee te nemen onderweg. Veel mensen halen een koffie of thee to go, waardoor zij vaak gebruik maken van wegwerp cups. Met onderstaande travel cups hoeven geen wegwerpbekers meer gebruikt worden en kan  koffie of thee van thuis meegenomen worden.

Kan jij niet de ideale cups vinden voor jouw bedrijf? Dan denken wij graag met jou mee over de mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een ander formaat, uitstraling of kleur: wij helpen je graag verder! Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op.

    Prijslijst flessen