TRAVEL CUPS WHITE LABEL

De travel cup white label is ideaal om mee te nemen onderweg. Veel mensen halen een koffie of thee to go, waardoor zij vaak gebruik maken van plastic wegwerp cups. Met de travel cups van onze white label collectie hoeven zij geen wegwerpbekers meer te gebruiken en kunnen zij zelfs koffie van thuis meenemen. Een heel handig product waar iedereen plezier van zal beleven. Je kunt deze travel cups prima door laten gaan voor een product van jullie bedrijf, doordat er geen merklogo op staat. Niet van Retulp en ook niet van andere merken. Wel bieden wij de mogelijkheid jullie eigen logo hierop te laten bedrukken.

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

WAAROM EEN TO GO TRAVEL CUP

Dagelijks wordt er veel koffie gedronken, op jaarbasis worden er 7 miljard plastic koffiebekers gebruikt. In de auto naar werk, een dagje weg met de trein of op een zaterdagochtend langs het voetbalveld. Haal je een kopje koffie to go, dan wordt het vaak in een plastic of papieren bekertje gegeven. Dit is erg slecht voor het milieu. Al deze bekertjes die maar één keer gebruikt worden belanden op de vuilnisbelt en kunnen vrijwel niet gerecycled worden door het gebruik van verschillende materialen. Het is dan ook niet voor niets dat deze cups vanaf 1 januari 2023 verboden worden.

Maar hoe kan je dan van jouw kopje koffie onderweg genieten? Retulp heeft hier het antwoord op, namelijk een duurzame herbruikbare koffie to go cup. Naast onze Retulp travel cups hebben wij ook de travel cups white label. Kies jij ervoor deze te bedrukken met het logo van jullie eigen bedrijf? Dan dienen deze cups ook nog eens als promotiemateriaal. De cups reizen overal mee naar toe, waardoor jouw merklogo overal te zien is. Wij helpen je graag verder de perfecte to go koffiecup te vinden voor jouw bedrijf of als relatiegeschenk.

Full colour drinkbeker

Dubbelwandige  RVS beker 310 ml met handig drink deksel. Van top tot bodem rondom full colour bedrukt ca. € 11.

Full colour tulp-beker

Tulpvormige dubbelwandige beker van 330 ml. RVS met transparante drink deksel. Geheel rondom full colour bedrukt ca. € 12.

TO GO TRAVEL CUPS & EIGEN MERK

Kan jij niet de ideale cups vinden voor jouw bedrijf? Dan denken wij graag met jou mee over de mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een ander formaat, uitstraling of kleur: wij helpen je graag verder! Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op.

Vraag een offerte en/of  gratis digitale proefdruk aan.

Vraag een vrijblijvende whitelabel offerte aan