BIO BIDON WHITE LABEL

  • Zonder plastic geur en smaak
  • Perfect voor merchandise of eigen label
  • Lage prijs vanaf 500 stuks

Deze bidon kan volledig gecustomized worden naar de huisstijl van jullie bedrijf. Zo wordt de bio bidon écht helemaal jullie bidon. White label dus zonder Retulp logo.

bio bidons tafeltennistafel

Hoe werkt het bedrukken van een white label bio bidon

Het grote voordeel van white label bedrukking is dat écht alleen jouw merk op de bidon te vinden is. Die van ons vind je er niet op terug. En ook andere bedrukking of versiering is niet aan de orde. Je werkt dus in feite met een leeg canvas. Of je nu alleen jouw logo op de bidon wil laten drukken of juist een unieke blikvanger wil creëren met een mooi ontwerp en sterke boodschap — alles is mogelijk! Jij bepaalt de uitstraling van jouw white label bedrukte bidon en hebt de volledige regie over het uiteindelijke ontwerp.

Heb je zelf al een ontwerp voor ogen voor op jouw bidon? Of kunnen wij je hier nog bij helpen? Ons designteam staat voor je klaar en weet als geen ander jouw visie te vertalen naar een prachtig ontwerp. Informeer naar de mogelijkheden en laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen!

WAAROM EEN BIO BIDON?

Heb jij ooit gehoord van een bio bidon, gemaakt van suikerriet? Wij hebben het! Dit is jouw boodschap aan de wereld dat jouw bedrijf, instelling of sportclub staat voor duurzaamheid. Geen eenmalige relatiegeschenken die achter in de kast belanden, maar een cadeau waar jouw zakenrelatie of klant echt iets aan heeft. En niet alleen dat; de wereld heeft er ook wat aan! De white label bio bidons dragen namelijk bij aan de verduurzaming van onze planeet. Staat jouw gewenste bio bidon niet in ons assortiment? Dan helpen wij je graag verder met het vinden van een alternatief. 

Stijlvol design

Snelle levertijd

Duurzaam materiaal

Eerlijke prijzen

    Prijslijst flessen