De Travel Cup: duurzaam en herbruikbaar

LCA onderzoek meest duurzame herbruikbare beker

Sinds 1 juli 2023 zijn bedrijven verplicht herbruikbare alternatieven voor plastic to go verpakkingen aan te bieden. En dat juicht Retulp natuurlijk van harte toe want éénmalig is schandalig: mission indisposable. In Nederland worden er dagelijks 5 miljoen koffiebekers weggegooid. In de zoektocht naar de meest duurzame koffiebeker ontstond het KoffiebekerPact: een samenwerking tussen 67 partijen die hebben onderzocht wat de meest duurzame herbruikbare beker is. Op 27 juni was Retulp aanwezig bij de lancering van het rapport tijdens het Koffiebeker Kennisfestival in samenwerking met PHI Factory en Facility Management Nederland.

Retulp beker best getest voor kantoor

Uit de test kwamen 2 zware PP bekers als beste naar voren waaronder de Travelcup van Retulp. Deze hebben een hoog drinkcomfort, goed afwasbaar in vaatwasser en lage milieu impact. Een beker van glas komt als een goede nummer twee naar voren. Voor to go zijn roestvrijstalen bekers het flessen het meest duurzaam aangezien deze producten verreweg de langste levensduur hebben.

TravelCup best getest 2023

BPA vrije Travel Cup

Dag wegwerpplastic. Hallo Retulp herbruikbare oplossingen

Veel mensen zijn dagelijks onderweg met de auto of de trein en genieten onderweg van een kopje koffie of thee. Helaas zien we dat veel cafe’s of afhaallocaties drankjes serveren in wegwerpbekers. Omdat wegwerpbekers een verspilling zijn en gewone mokken voor thuis niet praktisch zijn om mee te nemen zorgt de Travel Cup ervoor dat je je drankje gemakkelijk op een duurzame manier mee kunt nemen. De Travel Cup is optimaal geschikt voor To Go-gebruik.

Door op de afgebeelde cijfers bij de koffiebeker te klikken zie je de eigenschappen van deze bijzondere Travel Cup:

1
2
3
4
5
1

Verschillende kleuren deksel

2

Handige opening en gemakkelijk drinken zonder lekken

3

Gemakkelijk (onderweg) met één hand te gebruiken, houd tot drie kwartier warm

4

Volledig BPA en voedselveilig

5

Te bedrukken met je eigen logo

Travel Cup gemaakt in Duitsland

Met de Travel Cup ondersteun je een duurzame leefstijl met minder wegwerpplastic. Daarnaast is de Travel Cup ontworpen in Nederland en geproduceerd in Duitsland.

Bedrukte Travel Cups als relatiegeschenk

De Travel Cup is niet alleen een praktisch item, het kan ook bijdragen aan een vergroting van je naamsbekendheid. Zo is het mogelijk om de Travel Cup te laten bedrukken met een eigen logo, quote of print. Duurzame bedrukte relatiegeschenken kunnen daarnaast een positief imago geven aan je bedrijf of merk. Door een bedrukte Travel Cup te gebruiken in plaats van een wegwerp variant heb je een goed alternatief in handen.

Retulp Travel Cups: een duurzaam geschenk

  • Herbruikbare BPA-vrije Travel Cup
  • Scherpe en duidelijke all-in prijzen zonder bijkomende kosten
  • Waterdonatie bij iedere verkochte duurzame Retulp fles