Poster Biobidons

De bio bidon wordt op milieuvriendelijke wijze vervaardigd. Er wordt bij de productie geen gebruik gemaakt van schaarse fossiele grondstoffen, maar van de hernieuwbare grondstof suikerriet. Wanneer suikerriet groeit, neemt het veel CO2 op en reduceert het de uitstoot van broeikasgassen. Alle verwerkte materialen zijn veilig voor voedsel en volledig recyclebaar. De biobidons zijn verkrijgbaar in 6 leuke prints.

Een extra prettige bijkomstigheid is dat de Tulper bio bidon niet smaakt en ruikt naar plastic. Naast hergebruik willen wij het gebruik van kraanwater als een gezond, voordelig en milieuvriendelijk alternatief voor water verpakt in plastic (wegwerp)flessen stimuleren. Gebruik de bio bidon niet alleen tijdens het sporten, maar ook wanneer je onderweg bent in plaats van PET drinkflessen. Kortom: een verantwoord en gezond alternatief voor een standaard bidon!

Milieuvriendelijke bio bidons zonder plastic smaak & geur

Blikvanger: biodegradable thermos blikjes

Niet van blik, niet van plastic en dus geen schadelijk afval in het milieu. Deze thermosblikjes zijn geschikt voor warme dranken zoals koffie en thee, maar ook ideaal om koude dranken zoals water, fris en sapjes koel te houden. En niet geheel onbelangrijk hebben ze een geweldig en supergaaf design! Het thermosblik is gemaakt van het materiaal PLA (polylactic acid) en is Bisfenol A vrij (BPA). Het materiaal PLA bestaat uit 100% plantaardig zetmeelextract en is 100% biologisch afbreekbaar en bovendien composteerbaar. Deze eco thermos blikjes zijn verkrijgbaar in blauw 280 ml en in lichtblauw 420ml.