Tulper partner MVO Nederland

Retulp is partner van MVO Nederland

Als partner van MVO Nederland participeert Tulper in MVO Ambitie 2020:  bekijk de ambitie van Tulper op mvo2020.nl.

Samen met onze partners willen wij deze doelstelling bereiken. Denk ook mee met deze ambitie en ontvang een drinkflessen giftset.

Lees verder
Giftset Tulper, 3 flessenTulper wil in het jaar 2020 een outdoor assortiment aanbieden bestaande uit stijlvolle en praktische producten die 100% ecologisch verantwoord zijn.

Heb je een gouden tip die ons een stapje verder brengt richting dit doel? Laat het ons weten en ontvang een mooie giftset van Tulper RVS drinkflessen. Dit kan op de volgende drie manieren:

1. Ken je een productiebedrijf in Europa dat ervaring heeft met het produceren van 100% ecologisch verantwoorde outdoor producten zoals paraplu’s, regenkleding en waterflessen die perfect aansluiten bij het merk Tulper? Bij daadwerkelijke opname van deze nieuwe items in ons assortiment ontvang jij de giftset van ons cadeau!

2. Ken je een winkel die onze huidige herbruikbare drinkflessen en/of draagtassen in hun assortiment wil opnemen of een bedrijf dat via Tulper custom made flessen wil laten ontwerpen? Bij een bestelling ontvang jij de giftset van ons cadeau!

3. Wil je als vrijwilliger of stagiair met ons meedenken? Stuur ons een mail. Indien we hier mogelijkheden voor hebben, nodigen wij je uit voor een kop koffie of thee en krijg je een giftset mee naar huis.

Flyer_tulper_med

Contact

Tulper verkoopt niet aan consumenten en heeft ook geen producten of onderdelen op voorraad. Consumenten dienen voor vragen zich te wenden tot verkooppunten / distributeurs.

Prins Willem Alexanderlaan 421, 7311 SX Apeldoorn

Vakbeurzen & events

Kom eens een kopje koffie drinken.

koffie met Tulper

Volg de bloei van Tulper:

Ideeën en inspiratie voor bedrukte duurzame drinkflessen en thermosbekers

“Fantastische vormgeving! De fles ligt goed in de hand en koffie blijft goed warm.”

Marga LamersBedrijf: Van Bamboe

“De missie van Retulp is natuurlijk fantastisch, en hun producten al helemaal! De service van Retulp, het contact, niemand zal teleurgesteld zijn!”

Mirjam Horstmeier Bedrijf: Oxfam Novib

“Vanuit Retulp hebben we bericht gehad dat we samen met hen inmiddels 900.000 liter water hebben gedoneerd aan mensen in nood. Dank voor deze mooie samenwerking!”

Claartje VisserBedrijf: Mensely

“Kwalitatief goede producten van een bedrijf met een heldere en maatschappelijke visie!”

Michiel van der NeutBedrijf: Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

“Super mooi Nederlands product met heldere ambitie: plastic flessen terugdringen en drinkwater teruggeven. Het begint altijd met 1 stap in de goede richting en ik vind dat Retulp grote stappen maakt. Daarnaast top service en kwalitatief product dus ik ben erg tevreden!”

Sabine SwinkelsBedrijf: Rethinking Group

“De missie van Retulp gecombineerd met het mooie design van de flessen zijn een geweldig geschenk voor ons als bedrijf. De missies van onze helden (bedrijven) sluiten aan en dat zorgt voor enthousiaste reacties bij de ontvangers :-)”

Patrick, Jeron & FreekBedrijf: Creating Heroes

“Retulp past goed in ons assortiment, de themosfles is van hoogwaardige kwaliteit en de uitstraling past bij ons bedrijf.”

Margreet MettingBedrijf: Wadapartja

“We hebben de supermooie thermosflessen van Retulp met een mooie Grasnapolsky opdruk verkocht bij de merchandise van het festival. Zo kon ons publiek op een duurzame manier hun koffie drinken tijdens het evenement en hebben ze een supermooi en duurzaam aandenken aan het festival, iets waarmee we graag worden geassocieerd. Het contact met Retulp verliep erg soepel en het product werd supersnel geleverd.”

Mariska BerrevoetsBedrijf: Stichting Grasnapolsky Festivals

“Retulp staat voor mij voor kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.”

Lonneke van SoestBedrijf: Cocosoft

“Win-win situatie: het kunnen bijdragen aan mission indisposable was voor ons even zo belangrijk als onze medewerkers blij maken met een prachtig product!”

Ellis Swinkels-HendriksBedrijf: Foenix Kringloop en reintegratie

“Met Retulp als onderdeel van ons kerstpakket voor de medewerkers hebben we niet alleen de medewerkers beloond met een mooie beker, maar ook nog – heel belangrijk – bijgedragen aan schoon drinkwater.”

Astrid van Rooij Bedrijf: Heerlijkheid Mariënwaerdt

“Het initiatief van Retulp voor een duurzaam product en het doneren van water aan derdewereldlanden was voor Compagnon aanleiding om het product af te nemen. Onze ervaring tot nu toe is zeer positief en willen in de toekomst de drinkflessen blijven afnemen.”

Marius Wiegers Bedrijf: Compagnon

“Mooi product. Fijn persoonlijk contact, flexibel en denken graag met je mee.”

Rosanne WolffBedrijf: Franke