Tulper partner MVO Nederland

Retulp is partner van MVO Nederland

Als partner van MVO Nederland participeert Tulper in MVO Ambitie 2020:  bekijk de ambitie van Tulper op mvo2020.nl.

Samen met onze partners willen wij deze doelstelling bereiken. Denk ook mee met deze ambitie en ontvang een drinkflessen giftset.

Lees verder
Giftset Tulper, 3 flessenTulper wil in het jaar 2020 een outdoor assortiment aanbieden bestaande uit stijlvolle en praktische producten die 100% ecologisch verantwoord zijn.

Heb je een gouden tip die ons een stapje verder brengt richting dit doel? Laat het ons weten en ontvang een mooie giftset van Tulper RVS drinkflessen. Dit kan op de volgende drie manieren:

1. Ken je een productiebedrijf in Europa dat ervaring heeft met het produceren van 100% ecologisch verantwoorde outdoor producten zoals paraplu’s, regenkleding en waterflessen die perfect aansluiten bij het merk Tulper? Bij daadwerkelijke opname van deze nieuwe items in ons assortiment ontvang jij de giftset van ons cadeau!

2. Ken je een winkel die onze huidige herbruikbare drinkflessen en/of draagtassen in hun assortiment wil opnemen of een bedrijf dat via Tulper custom made flessen wil laten ontwerpen? Bij een bestelling ontvang jij de giftset van ons cadeau!

3. Wil je als vrijwilliger of stagiair met ons meedenken? Stuur ons een mail. Indien we hier mogelijkheden voor hebben, nodigen wij je uit voor een kop koffie of thee en krijg je een giftset mee naar huis.

Flyer_tulper_med

Contact

Tulper verkoopt niet aan consumenten en heeft ook geen producten of onderdelen op voorraad. Consumenten dienen voor vragen zich te wenden tot verkooppunten / distributeurs.

Prins Willem Alexanderlaan 421, 7311 SX Apeldoorn

Vakbeurzen & events

Kom eens een kopje koffie drinken.

koffie met Tulper

Volg de bloei van Tulper: