Start 2017 verantwoord en sportief met de bio bidon

Een nieuw en bijzonder product in ons assortiment is de Tulper bio bidon. Dit is de allereerste bio based bidon ter wereld en wordt op milieuvriendelijke wijze vervaardigd in Nederland. Alle verwerkte materialen zijn veilig voor voedsel en volledig recyclebaar. Een verantwoord en gezond alternatief voor een standaard bidon!

Een extra prettige bijkomstigheid is dat de Tulper bio bidon niet smaakt en ruikt naar plastic. “Naast hergebruik willen wij het gebruik van kraanwater als een gezond, voordelig en milieuvriendelijk alternatief voor water verpakt in plastic (wegwerp)flessen stimuleren”, aldus oprichter Richard Gabriël.

Ook werken wij samen met Made Blue, een goed doel wat ervoor zorgt dat telkens wanneer jij hier geniet van lekker water, iemand in een ontwikkelingsland toegang krijgt tot evenveel schoon drinkwater. Een liter voor een liter dus. Een Tulper bio bidon heeft een inhoud van 750 ml en wordt gemiddeld 1.000 keer gebruikt. Dit betekent omgerekend een donatie van 750 liter schoon drinkwater per bio bidon via Made Blue. Dit is voldoende om een kind elders op aarde een jaar lang te voorzien van schoon drinkwater op school.

Onze bio bidons zijn tot slot een perfecte manier om in 2017 goed voorbereid te gaan sporten.
De bio bidon is verkrijgbaar in wit en transparant met verschillende prints.