Op zoek naar een passend kerstgeschenk?

Wij geven je een overzicht van de kerstpakketten trends van 2019!

Een bedrijf kan niet zonder haar werknemers, of je nu een team van 5 of 50 werknemers hebt. Kerstmis is dé tijd van het jaar om je werknemers in het zonnetje te zetten. Vergeet de standaard pakketten en verras je werknemers dit jaar met een kerstpakket door rekening te houden met deze vijf trends!

Positief gevoel

Kerstpakketten, ze zijn er in verschillende soorten, maten en prijscategorieën te verkrijgen. Vandaag de dag zijn er verschillende maatschappelijke trends die onze smaak beïnvloeden. Wanneer we iets goeds kunnen betekenen voor een ander krijgen we hier een positief gevoel over. Kies daarom voor een product dat eerlijk is geproduceerd of met een goed verhaal zoals waterdonatie.

Duurzaamheid kerstgeschenk

Duurzaamheid is vandaag de dag een hot item, dus waarom ook niet in de vorm van een kerstgeschenk? Zo kun je kiezen voor een product dat single use producten voorkomt of een product dat lang meegaat.

Persoonlijk kerstgeschenk

Het mooiste cadeau om te krijgen is aandacht en waardering. Aandacht besteden aan je kerstgeschenk is dus onze favoriete trend voor 2019! Een cadeau met een persoonlijke boodschap is een grote verrassing waaraan zichtbaar tijd is besteed. Kies bijvoorbeeld voor een Retulp fles met persoonlijke gravering. Kies voor een persoonlijke tekst of naam gravering per fles.

Food kerstgeschenk

Een trend die al jaren meegaat zijn kerstpakketten met eten, veel eten! Verrijk je pakket door een mooi product toe te voegen aan je pakket dat langer meegaat dan de feestdagen.

Stel je eigen pakket samen

Uitgekeken op de standaard samengestelde kerstpakketten? Stel je eigen kerstpakket samen met feestelijke cadeaus die passen bij de identiteit van je organisatie. Verras je medewerkers met dingen waar ze écht wat aan hebben en voeg eventueel een persoonlijke touch toe.

Alle trends samenvoegen?

Kies een Retulp thermosbeker of RVS fles als kerstgeschenk! Retulp is het mooiste en duurzaamste (kerst) geschenk om te geven en te krijgen. Met Retulp producten geef je een handige en herbruikbare fles waarmee je werknemers gezien mogen worden, wordt er 1000 keer de inhoud aan drinkwater gedoneerd aan ontwikkelingslanden én voorkom je wegwerpplastic.

Retulp kerstboom

Wil jij een Retulp fles als kerstgeschenk?

Ideeën en inspiratie voor bedrukte duurzame drinkflessen en thermosbekers

“Fantastische vormgeving! De fles ligt goed in de hand en koffie blijft goed warm.”

Marga LamersBedrijf: Van Bamboe

“De missie van Retulp is natuurlijk fantastisch, en hun producten al helemaal! De service van Retulp, het contact, niemand zal teleurgesteld zijn!”

Mirjam Horstmeier Bedrijf: Oxfam Novib

“Vanuit Retulp hebben we bericht gehad dat we samen met hen inmiddels 900.000 liter water hebben gedoneerd aan mensen in nood. Dank voor deze mooie samenwerking!”

Claartje VisserBedrijf: Mensely

“Kwalitatief goede producten van een bedrijf met een heldere en maatschappelijke visie!”

Michiel van der NeutBedrijf: Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

“Super mooi Nederlands product met heldere ambitie: plastic flessen terugdringen en drinkwater teruggeven. Het begint altijd met 1 stap in de goede richting en ik vind dat Retulp grote stappen maakt. Daarnaast top service en kwalitatief product dus ik ben erg tevreden!”

Sabine SwinkelsBedrijf: Rethinking Group

“De missie van Retulp gecombineerd met het mooie design van de flessen zijn een geweldig geschenk voor ons als bedrijf. De missies van onze helden (bedrijven) sluiten aan en dat zorgt voor enthousiaste reacties bij de ontvangers :-)”

Patrick, Jeron & FreekBedrijf: Creating Heroes

“Retulp past goed in ons assortiment, de themosfles is van hoogwaardige kwaliteit en de uitstraling past bij ons bedrijf.”

Margreet MettingBedrijf: Wadapartja

“We hebben de supermooie thermosflessen van Retulp met een mooie Grasnapolsky opdruk verkocht bij de merchandise van het festival. Zo kon ons publiek op een duurzame manier hun koffie drinken tijdens het evenement en hebben ze een supermooi en duurzaam aandenken aan het festival, iets waarmee we graag worden geassocieerd. Het contact met Retulp verliep erg soepel en het product werd supersnel geleverd.”

Mariska BerrevoetsBedrijf: Stichting Grasnapolsky Festivals

“Retulp staat voor mij voor kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.”

Lonneke van SoestBedrijf: Cocosoft

“Win-win situatie: het kunnen bijdragen aan mission indisposable was voor ons even zo belangrijk als onze medewerkers blij maken met een prachtig product!”

Ellis Swinkels-HendriksBedrijf: Foenix Kringloop en reintegratie

“Met Retulp als onderdeel van ons kerstpakket voor de medewerkers hebben we niet alleen de medewerkers beloond met een mooie beker, maar ook nog – heel belangrijk – bijgedragen aan schoon drinkwater.”

Astrid van Rooij Bedrijf: Heerlijkheid Mariënwaerdt

“Het initiatief van Retulp voor een duurzaam product en het doneren van water aan derdewereldlanden was voor Compagnon aanleiding om het product af te nemen. Onze ervaring tot nu toe is zeer positief en willen in de toekomst de drinkflessen blijven afnemen.”

Marius Wiegers Bedrijf: Compagnon

“Mooi product. Fijn persoonlijk contact, flexibel en denken graag met je mee.”

Rosanne WolffBedrijf: Franke