Nieuw in ons assortiment: Bee Wraps!

Vanaf nu kun je nog meer afval vermijden met de nieuwe Bee Wraps die Retulp in het assortiment heeft opgenomen.

Een Bee Wrap is gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen wat voorzien is van een laagje was dat bestaat uit bijenwas, natuurlijke hars en jojoba olie. Deze wraps zijn zowel in de keuken als onderweg ideaal om voedselverspilling en het gebruik van eenmalige plastics tegen te gaan en passen dus helemaal in een zero waste lifetyle. Uiteraard zijn ze ook helemaal geschikt voor als zero waste je net wat te ver gaat maar je zeker je steentje wil bijdragen in het verminderen van afval.

Verpak je lunch eens in een Bee Wrap, of bewaar kaas of je zelf gebakken cake in een wrap in plaats van in aluminium- of huishoudfolie. Overgebleven eten kun je heel goed bewaren door je schaaltjes af te dekken met een Bee Wrap en je aangesneden groente of fruit blijven ook langer vers als je ze in een beewrap wikkelt.  Het gebruik van de Bee Wrap is heel eenvoudig, zorg dat je de wrap even opwarmt tussen je handen, dit doe je het makkelijkst door er eerst een prop van de maken. De was wordt dan soepeler en de wrap laat zich daarna heel eenvoudig om alles wat je wil bewaren heen vouwen.

De natuurlijke waslaag van de Bee Wrap laat geen nare geurtjes of smaakjes achter. Na gebruik reinig je de wrap eenvoudig onder de kraan, even hangend laten drogen en de wrap is klaar om opnieuw te gebruiken. De wrap gaat ongeveer een jaar  mee en is daarna 100% biologisch afbreekbaar! Bedenk eens hoeveel wegwerpmateriaal je met een wrap al kan besparen!

Retulp biedt de wrap aan in 3 verschillende formaten. Ze zijn te personaliseren met een all-over full colour bedrukking. Dit kan natuurlijk een logo zijn, maar ook een zelf ontworpen patroon. We informeren je graag over alle mogelijkheden!