Thermosbekers voor je lunch

Om je salades, soup, yoghurt, smoothies of thee op temperatuur mee te nemen.

Big Mug RVS thermosflessen voor je lunch

Onze Big Mug RVS thermosflessen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Onze dubbelwandige thermosflessen hebben een bamboe dop en zijn verkrijgbaar in 500ml.

Big Mug Lunchpod blue grey - soep muesli - Retulp

Onderweg of op het werk

Het paradepaardje van Retulp is de nieuwe Big Mug. Een dubbelwandige, vacuüm geïsoleerde rvs-food container met schroefdop en een grote opening, waardoor deze gemakkelijk te vullen en te reinigen zijn. Eten en drinken uit een rvs-fles smaakt lekkerder omdat er geen smaakoverdracht plaatsvindt tussen water en roestvrijstaal. De Retulp Big Mug is hierdoor ideaal voor het meenemen van bijvoorbeeld hete dranken, soep of yoghurt met fruit. Ook zeker geschikt voor een grote kop koffie of thee. Bovendien wordt de Big Mug geleverd in een mooie herbruikbare cadeauverpakking!

  • Deze reisbeker heeft een inhoud van 500ml en is beschikbaar in een dubbelwandige variant.
  • De makkelijk vast te draaien dop bevat een grote opening waardoor de fles gemakkelijk schoon te maken is.
  • Deze flessen zijn gemaakt van hoogwaardig en gerecycled staal dat zo milieuvriendelijk mogelijk verwerkt is.
  • Door de isolerende werking van de dubbelwandige variant blijven je warme dranken 6 uur warm en koude dranken als smoothies 8 uur koud.
  • Deze smaakvol vormgegeven thermoskan wordt in een aantal kleurstellingen geleverd.

Big Mug thermosfles voor lunch als cadeau

Een waterfles is niet alleen fijn om zelf te hebben, het is ook nog eens een superleuk geschenk om cadeau te geven. Zo heb je een duurzaam en uniek cadeau waar iemand ook nog eens iets aan heeft. Hoe leuk is dat?! Naast dat je bij ons een thermosbeker kunt kopen, bieden we ook andere items aan, zoals thermosbekers en lunchboxen.

ONDERWEG OF OP HET WERK

Je kunt onze thermosflessen en andere flessen gebruiken voor diverse momenten. Op het werk, onderweg of wanneer je een dagje weggaat. Kortom: onze thermosflessen en andere flessen zorgen ervoor dat je altijd en overal kunt genieten van een heerlijke kop koffie, thee of natuurlijk water. Het is belangrijk om goed te drinken, dus kies een fles die jij het mooiste vindt en het meest praktisch, want zo is het makkelijker om goed te drinken.

THERMOSFLES KOPEN?

Er zijn heel veel voordelen aan het kopen van een thermosfles bij Retulp. Zo zijn onze producten bijvoorbeeld erg milieuvriendelijk en willen we met onze producten het zwerfafval te verminderen en de plastic soep tegen te gaan. Help je ons? Schaf dan één van onze items aan. Naast dat je bij ons een thermosfles kunt kopen, bieden we ook andere flessen aan. Bekijk dus onze website en plaats je bestelling bij een van de aangesloten webshops of winkels waardoor je op korte termijn kunt drinken uit jouw drink -of thermosfles van Retulp. Vanaf 48 stuks kan je de flessen laten bedrukken, dit kan rechtstreeks bij ons besteld worden.