Thermosbekers voor je lunch

Om je salades, soep, yoghurt, smoothies of thee op temperatuur mee te nemen.

Big Mug RVS thermosflessen voor je lunch

Onze Big Mug RVS thermosflessen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Onze dubbelwandige thermosflessen hebben een bamboe dop en zijn verkrijgbaar in 500ml.

Retulp Lunch duurzame geschenkbox Big Mug

Onderweg of op het werk

Het paradepaardje van Retulp is de nieuwe Big Mug. Een dubbelwandige, vacuüm geïsoleerde rvs-food container met schroefdop en een grote opening, waardoor deze gemakkelijk te vullen en te reinigen zijn. Eten en drinken uit een rvs-fles smaakt lekkerder omdat er geen smaakoverdracht plaatsvindt tussen water en roestvrijstaal. De Retulp Big Mug is hierdoor ideaal voor het meenemen van bijvoorbeeld hete dranken, soep of yoghurt met fruit. Ook zeker geschikt voor een grote kop koffie of thee. Bovendien wordt de Big Mug geleverd in een mooie herbruikbare cadeauverpakking!

  • Deze reisbeker heeft een inhoud van 500ml en is beschikbaar in een dubbelwandige variant.
  • De makkelijk vast te draaien dop bevat een grote opening waardoor de fles gemakkelijk schoon te maken is.
  • Deze flessen zijn gemaakt van hoogwaardig en gerecycled staal dat zo milieuvriendelijk mogelijk verwerkt is.
  • Door de isolerende werking van de dubbelwandige variant blijven je warme dranken 6 uur warm en koude dranken als smoothies 8 uur koud.
  • Deze smaakvol vormgegeven thermoskan wordt in een aantal kleurstellingen geleverd.

Big Mug thermosfles voor lunch als cadeau

Een waterfles is niet alleen fijn om zelf te hebben, het is ook nog eens een superleuk geschenk om cadeau te geven. Zo heb je een duurzaam en uniek cadeau waar iemand ook nog eens iets aan heeft. Hoe leuk is dat?! Naast dat je bij ons een thermosbeker kunt kopen, bieden we ook andere items aan, zoals thermosbekers en lunchboxen.