Thermosbekers voor je lunch

Retulps meest multifunctionele en nieuwe product: de Big Mug 500ml lunchpods. Om je salades, soep, yoghurt, smoothies of thee op temperatuur mee te nemen.

Big Mug RVS thermosflessen voor je lunch

Het paradepaardje van Retulp is de nieuwe 500ml Big Mug. Een dubbelwandige, vacuüm geïsoleerde rvs-food container met schroefdop en een grote opening, waardoor deze gemakkelijk te vullen en te reinigen zijn. Eten en drinken uit een rvs-fles smaakt lekkerder omdat er geen smaakoverdracht plaatsvindt tussen water en roestvrijstaal. De Retulp Big Mug is ideaal voor bijvoorbeeld hete dranken, soep of yoghurt met fruit. Ook zeker geschikt voor een grote kop koffie of thee. De Big Mug RVS thermosbekers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en hebben een bamboe dop. Vanaf 20 stuks kan je de lunchbekers ook laten bedrukken.

Avonddienst, school of sportles zonder magnetron op locatie? Geen probleem: warm thuis een soepje op, giet ‘m in de lunchpot, croutons in de deksel… et voilá, zelfs na een paar uur nog een lekker warme maaltijd! Deze beker houdt je eten 6 warm en 12 uur koud. De isoleerpot 100% lekvrij en blijft de buitenkant koel en droog, hoe warm of koud de inhoud ook is. Om zolang mogelijk van je product te kunnen genieten raden wij aan de gekleurde thermoslunchpot met de hand af te wassen. Extra tip: om te zorgen dat je eten zolang mogelijk warm of koud blijft raden we aan de lunchpot voor het vullen om te spoelen met heet of juist ijstkoud water.

Retulp Lunch duurzame geschenkbox Big Mug

Onderweg of op het werk

Je kunt onze lunchpods en andere flessen gebruiken voor diverse momenten. Op het werk, onderweg of wanneer je een dagje weggaat. De BigMugs zijn er in verschillende versies: de Big Mug Clasic en de Big Mug Premium. De Premium versie heeft een lepel en is verpakt in een mooie herbruikbare verpakking.

  • Deze dubbelwandige lunchpod heeft een inhoud van 500ml.
  • Grote opening waardoor de fles gemakkelijk schoon te maken is.
  • Gemaakt van hoogwaardig staal dat zo milieuvriendelijk mogelijk verwerkt is.
  • Warme dranken blijven 6 uur warm en koude dranken als smoothies 8 uur koud.
  • In Classic en Premium variant en in 6 verschillende kleuren.

Big Mug lunchpod als cadeau voor onderweg

Een lunchpod is niet alleen fijn om zelf te hebben, het is ook nog eens een superleuk geschenk om cadeau te geven. Zo heb je een duurzaam en uniek cadeau waar iemand ook nog eens iets aan heeft. Hoe leuk is dat?! Naast dat je bij ons een thermosbeker kunt kopen, bieden we ook andere items aan, zoals thermosbekers en lunchboxen.