Bio bidon laten bedrukken

Je bent op zoek naar een bidon en je bent ook nog eens milieubewust? We laten je dan graag kennismaken met onze bio bidon. Onze bio bidon ondersteunt niet alleen je gezonde levensstijl en zorgt dat je genoeg water drinkt, hij draagt ook nog eens bij aan een schoner milieu. Deel een bedrukte bio bidon uit aan jouw klanten, personeelsleden en prospects.

Bedruk je bio bidon

Het grote voordeel aan een bio bidon van Retulp is dat je deze helemaal naar jouw eigen wens kan laten bedrukken. Weet je al wat je erop laat zetten? Je kunt natuurlijk kiezen voor een alleen een logo van je bedrijf of organisatie, maar het is misschien nog wel leuker om ook een motiverende quote op je bio bidon te plaatsen. Dit valt op! Natuurlijk is de keuze van een bidon met opdruk aan jou. Wat past er bij jouw huisstijl? Je kunt ervoor kiezen om zelf jouw ontwerp te maken, maar wij kunnen dit ook voor jou doen. Geef dit gerust aan en wij gaan voor jou aan de slag.

Het ultieme relatiegeschenk: Eco BPA-vrije bio bidons rondom bedrukken met eigen logo / print

De bio bidons zijn uitermate geschikt om cadeau te geven aan jouw klanten of prospects. Het is het perfecte relatiegeschenk. Een bidon is niet alleen erg leuk om te krijgen, het is ook nog eens een praktisch item dat je dagelijks kunt gebruiken. Denk dus altijd goed na over de uitstraling van de bidon en de hoeveelheid aan bio bidons die je wilt bestellen om cadeau te geven aan jouw relaties. Zo is het mogelijk om een bio bidon te bedrukken in een kleine oplage, maar ook kunnen we grotere oplages leveren.

  • Vanaf 300 stuks bedrukbaar en levertijd 4 a 5 weken;
  • Verkrijgbaar in wit en transparant, inhoud van 750 ml.;
  • Hoogwaardige kwaliteit en BPA vrij;
  • Made in Holland en geheel rondom bedrukt met plantaardige inkt;
  • Ruiken en smaken niet naar plastic!

Materiaal

De bio bidons worden zo geproduceerd dat er veel aandacht is voor het milieu. Als grondstof is er gekozen voor suikerriet. Dit is vele malen beter voor het milieu dan wanneer je kiest voor een standaard plastic bidon. Bovendien geldt dat alle materialen die in de bidon verwerkt worden volledig recyclebaar zijn.

Laat je inspireren

Benieuwd hoe je jouw bio bidon kunt laten bedrukken? Op deze pagina vind je een aantal mooie voorbeelden van bedrijven en organisaties voor wie we een bio bidon hebben mogen bedrukken. Bekijk de diverse ontwerpen en laat je inspireren!

Met behulp van ons ontwerpsjabloon kun je zelf eenvoudig een gepersonaliseerd ontwerp maken voor de bio bidon. Of mail ons jullie logo en wensen dan mailen wij kosteloos een ontwerp. Hieronder een aantal voorbeelden die we samen met klanten hebben gemaakt:

Ideeën en inspiratie voor bedrukte duurzame drinkflessen en thermosbekers

“Fantastische vormgeving! De fles ligt goed in de hand en koffie blijft goed warm.”

Marga LamersBedrijf: Van Bamboe

“De missie van Retulp is natuurlijk fantastisch, en hun producten al helemaal! De service van Retulp, het contact, niemand zal teleurgesteld zijn!”

Mirjam Horstmeier Bedrijf: Oxfam Novib

“Vanuit Retulp hebben we bericht gehad dat we samen met hen inmiddels 900.000 liter water hebben gedoneerd aan mensen in nood. Dank voor deze mooie samenwerking!”

Claartje VisserBedrijf: Mensely

“Kwalitatief goede producten van een bedrijf met een heldere en maatschappelijke visie!”

Michiel van der NeutBedrijf: Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

“Super mooi Nederlands product met heldere ambitie: plastic flessen terugdringen en drinkwater teruggeven. Het begint altijd met 1 stap in de goede richting en ik vind dat Retulp grote stappen maakt. Daarnaast top service en kwalitatief product dus ik ben erg tevreden!”

Sabine SwinkelsBedrijf: Rethinking Group

“De missie van Retulp gecombineerd met het mooie design van de flessen zijn een geweldig geschenk voor ons als bedrijf. De missies van onze helden (bedrijven) sluiten aan en dat zorgt voor enthousiaste reacties bij de ontvangers :-)”

Patrick, Jeron & FreekBedrijf: Creating Heroes

“Retulp past goed in ons assortiment, de themosfles is van hoogwaardige kwaliteit en de uitstraling past bij ons bedrijf.”

Margreet MettingBedrijf: Wadapartja

“We hebben de supermooie thermosflessen van Retulp met een mooie Grasnapolsky opdruk verkocht bij de merchandise van het festival. Zo kon ons publiek op een duurzame manier hun koffie drinken tijdens het evenement en hebben ze een supermooi en duurzaam aandenken aan het festival, iets waarmee we graag worden geassocieerd. Het contact met Retulp verliep erg soepel en het product werd supersnel geleverd.”

Mariska BerrevoetsBedrijf: Stichting Grasnapolsky Festivals

“Retulp staat voor mij voor kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.”

Lonneke van SoestBedrijf: Cocosoft

“Win-win situatie: het kunnen bijdragen aan mission indisposable was voor ons even zo belangrijk als onze medewerkers blij maken met een prachtig product!”

Ellis Swinkels-HendriksBedrijf: Foenix Kringloop en reintegratie

“Met Retulp als onderdeel van ons kerstpakket voor de medewerkers hebben we niet alleen de medewerkers beloond met een mooie beker, maar ook nog – heel belangrijk – bijgedragen aan schoon drinkwater.”

Astrid van Rooij Bedrijf: Heerlijkheid Mariënwaerdt

“Het initiatief van Retulp voor een duurzaam product en het doneren van water aan derdewereldlanden was voor Compagnon aanleiding om het product af te nemen. Onze ervaring tot nu toe is zeer positief en willen in de toekomst de drinkflessen blijven afnemen.”

Marius Wiegers Bedrijf: Compagnon

“Mooi product. Fijn persoonlijk contact, flexibel en denken graag met je mee.”

Rosanne WolffBedrijf: Franke