Bio bidon laten bedrukken

Je bent op zoek naar een bidon en je bent ook nog eens milieubewust? We laten je dan graag kennismaken met onze bio bidon. Onze bio bidon ondersteunt niet alleen je gezonde levensstijl en zorgt dat je genoeg water drinkt, hij draagt ook nog eens bij aan een schoner milieu. Deel een bedrukte bio bidon uit aan jouw klanten, personeelsleden en prospects.

Bedruk je bio bidon

Het grote voordeel aan een bio bidon van Retulp is dat je deze helemaal naar jouw eigen wens kan laten bedrukken. Weet je al wat je erop laat zetten? Je kunt natuurlijk kiezen voor een alleen een logo van je bedrijf of organisatie, maar het is misschien nog wel leuker om ook een motiverende quote op je bio bidon te plaatsen. Dit valt op! Natuurlijk is de keuze van een bidon met opdruk aan jou. Wat past er bij jouw huisstijl? Je kunt ervoor kiezen om zelf jouw ontwerp te maken, maar wij kunnen dit ook voor jou doen. Geef dit gerust aan en wij gaan voor jou aan de slag.

Het ultieme relatiegeschenk: Eco BPA-vrije bio bidons rondom bedrukken met eigen logo / print

De bio bidons zijn uitermate geschikt om cadeau te geven aan jouw klanten of prospects. Het is het perfecte relatiegeschenk. Een bidon is niet alleen erg leuk om te krijgen, het is ook nog eens een praktisch item dat je dagelijks kunt gebruiken. Denk dus altijd goed na over de uitstraling van de bidon en de hoeveelheid aan bio bidons die je wilt bestellen om cadeau te geven aan jouw relaties. Zo is het mogelijk om een bio bidon te bedrukken in een kleine oplage, maar ook kunnen we grotere oplages leveren.

  • Vanaf 300 stuks bedrukbaar en levertijd 4 á 5 weken;
  • Verkrijgbaar in wit en transparant, inhoud van 750 ml. of 500ml.;
  • Hoogwaardige kwaliteit en BPA vrij;
  • Made in Holland en geheel rondom bedrukt met plantaardige inkt;
  • Ruiken en smaken niet naar plastic!

Materiaal

De bio bidons worden zo geproduceerd dat er veel aandacht is voor het milieu. Als grondstof is er gekozen voor suikerriet. Dit is vele malen beter voor het milieu dan wanneer je kiest voor een standaard plastic bidon. Bovendien geldt dat alle materialen die in de bidon verwerkt worden volledig recyclebaar zijn.

Laat je inspireren

Benieuwd hoe je jouw bio bidon kunt laten bedrukken? Op deze pagina vind je een aantal mooie voorbeelden van bedrijven en organisaties voor wie we een bio bidon hebben mogen bedrukken. Bekijk de diverse ontwerpen en laat je inspireren!

Met behulp van ons ontwerpsjabloon kun je zelf eenvoudig een gepersonaliseerd ontwerp maken voor de bio bidon. Of mail ons jullie logo en wensen dan mailen wij kosteloos een ontwerp. Hieronder een aantal voorbeelden die we samen met klanten hebben gemaakt:

Meer weten over een bio bidon?

Bedrukte bidons zijn mooie en duurzame geschenken om te geven. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden over het bedrukken van bio bidons? Aarzel niet en neem gerust op met onze klantenservice of vraag hieronder een offerte aan. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je verder met het maken van een keuze.

Vraag een gratis digitale proefdruk en prijsoverzicht aan.

Deze bijzondere bio bidons te bestellen vanaf € 2.25 per stuk inclusief bedrukking (bij 2000+ stuks)!


    Bio Bidon 500mlBio Bidon 750ml


    WitTransparant