BIO BIDONS - laten bedrukken relatiegeschenk

De allereerste bio bidon van Nederland.

Een bijzonder product van Retulp is de bio bidon. Dit is de allereerste bio based bidon ter wereld. De bidon wordt op milieuvriendelijke wijze vervaardigd in Nederland. U kunt de bio bidon laten bedrukken met plantaardige inkt! Alle verwerkte materialen zijn dus voedselveilig en volledig recyclebaar. Een milieubewust alternatief voor een standaard bidon of waterfles dus. Een extra prettige bijkomstigheid is dat de Retulp bio bidon niet naar plastic smaakt of ruikt.

Retulp brengt mooie duurzame producten op de markt om single use plastic tegen te gaan. We willen hiermee  het goede voorbeeld geven en hergebruik in Nederland stimuleren. Daarnaast zorgt Tulper voor schoon drinkwater voor mensen in 3e wereldlanden. Zo laat je eigenlijk iemand met je mee drinken. Een goede drinkfles voor jezelf, een ander en de planeet dus!

Bio bidons laten bedrukken

Vanaf 300 stuks leveren wij bio bidons die worden voorzien van een logo en gepersonaliseerde opdruk. Een mooie en praktische manier om je duurzame boodschap onder de aandacht te brengen van je doelgroep!

De bio bidon is verkrijgbaar in wit en transparant en heeft een inhoud van 750 ml. U kunt de bidon laten bedrukken met 2 tot 6 kleuren. Een logo is mogelijk vanaf 300 stuks. De gemiddelde levertijd bedraagt 3 a 4 weken na goedkeuring van het ontwerp. De prijs is afhankelijk van het aantal en aantal drukkleuren. De all-in prijs (incl bedrukking, instelkosten en transport) varieert tussen de € 2,50 en € 3,50 per stuk.

Eigenschappen bio bidon:

    • Geproduceerd met hernieuwbare grondstof suikerriet. De functionele eigenschappen van deze plantaardige kunststof zijn identiek aan die van traditionele kunststoffen. Suikerriet neemt tijdens de groei CO2 op en reduceert het de uitstoot van broeikasgassen.
    • Hoogwaardige kwaliteit en BPA vrij!
    • Verwerkte materialen zijn voedselveilig en recyclebaar.
    • Ideaal voor recreatief gebruik, bijvoorbeeld tijdens sporten of citytrip.
    • Herbruikbaar waardoor plastic afval wordt teruggedrongen.
    • Made in Holland en bedrukt met plantaardige inkt.