Remask: duurzame katoenen mondkapjes

We zijn met zijn allen steeds bewuster van het plasticprobleem, al merken we een schrikbarende ontwikkeling: mondkapjes. Enerzijds is er een tekort van in de zorg, anderzijds is het een nieuwe bron van afval. Wegwerpmondkapjes belanden helaas vaak in de natuur en dit veroorzaakt een nieuwe afvalberg. Herbruikbare mondkapjes zijn niet alleen goed voor jezelf en voor de planeet, maar ook voor een ander. Remask zijn duurzame en wasbare mondkapjes en een onderdeel van Retulp.

Remask Comfort biologisch katoen

Mooie en comfortabele mondkapjes gemaakt in Europa van zacht Oekotex:  to cover your pretty face and to cover the oceans.

Remask Fashion biologisch katoen

De Remask Fashion is beschikbaar in vier trendy kleuren: zwart, wit, grey en navy blue.  Verschil met Remask set van 3: deze zijn zonder ijzeren neusbeugel en daardoor goedkoper

Gratis mondkapje via consumenten webshop

Om samen de single-use plastics te voorkomen geven we nu bij elke bestelling in de webhop (vanaf 30,-) een gratis herbruikbaar mondkapje weg. Gebruik hiervoor de kortingscode GRATISMONDKAPJE.

Gratis setje mondkapjes voor winkels

Bij elke Retulp order van zowel flessen- als lunchproducten ontvangen winkeliers een gratis set herbruikbare mondkapjes. Deze zijn zowel geschikt voor eigen gebruik als voor de verkoop.

Waterflessen met nieuwe feel good prints

Geef medewerkers en/of relaties een blijk van waardering met een leuke message with a bottle. Of draag ze een warm hart toe of warm onthaal met thermosbekers die koffie en thee lang warm houden. Een mooi cadeau waarmee je iedereen blij kan maken en een mooi signaal af kan geven.

Om elkaar een hart onder de riem te steken hebben wij een limited edition Urban ontworpen. Deze hug in a mug fles komt samen met een bijpassend kaartje zodat de boodschap helemaal corona-proof overgebracht kan worden. Wil je meer weten over deze of andere limited edition flessen?

Brievenbus kado

Juist in deze tijden is het goed om de vele mensen die het verdienen waardering te geven. Dit kan met een message on the bottle of message with the bottle op een hele mooie manier. Laatste weken krijgen wij veel vraag naar onze nieuwe platte Messenger Bottle. Niet alleen omdat hij door de brievenbus past maar vooral door zijn bijzonder design. Wat wordt jullie message with a bottle?

Nieuw: Remask wasbare mondmaskers met en zonder print

Tegenwoordig is er een nieuw opkomend probleem: mondkapjes. Enerzijds is er een tekort van in de zorg, anderzijds is het een nieuwe bron van afval. Deze wegwerpmondkapjes belanden helaas vaak in de natuur, zoals op straat of in de grachten. Dit veroorzaakt een nieuwe afvalberg. Door herbruikbare en wasbare mondkapjes aan te bieden, wordt dit afvalprobleem tegengegaan. De mondkapjes zijn niet alleen goed voor jezelf en voor de planeet, maar ook voor een ander.

Remask zijn duurzame en wasbare mondkapjes en een onderdeel van Retulp. Laat je mondkapje bedrukken met je eigen ontwerp of kies er een uit ons Remask assortiment.

Personeelsgeschenk voor thuiswerkers

In verband met het COVID-19 werken wij ook meer vanuit huis. Ook voor ons zijn dit even zware tijden maar in deze periode willen we vooral ook onze klanten waar mogelijk helpen. En we willen in deze moeilijke tijden vooral ook helpen door drinkflessen te ontwerpen met positieve boodschappen op de flessen. Er is niets mooier dan je medewerkers en/of relaties te bedanken voor de extra inspanningen. STAY HOME STAY HYDRATED!