Brievenbus kado

Juist in deze tijden is het goed om de vele mensen die het verdienen waardering te geven. Dit kan met een message on the bottle of message with the bottle op een hele mooie manier. Laatste weken krijgen wij veel vraag naar onze nieuwe platte Messenger Bottle. Niet alleen omdat hij door de brievenbus past maar vooral door zijn bijzonder design. Wat wordt jullie message with a bottle?

Hoe wij klanten tijdens de corona crisis proberen te helpen

In verband met het coronavirus/COVID-19 werken de meesten van ons momenteel thuis en kunnen de orders van zowel bedrukte als onbedrukte thermosbekers en waterflessen gewoon doorgang vinden.

Ook voor ons zijn dit even zware tijden maar in deze periode willen we vooral ook onze klanten waar mogelijk helpen. Voor bestaande klanten willen we op allerlei manier meedenken om te kijken waar we flexibiliteit kunnen bieden en kunnen helpen. Bestaande en nieuwe klanten die komende weken een order plaatsen gaan wij vanaf mei verrassen met een passend cadeau. En bedrijven die komende weken al bij ons aangeven een bestelling te willen plaatsen voor Retulp flessen of bedrukte flessen als kerstgeschenk of relatie geschenk zullen we gaan belonen met een flinke pre-order korting.

En we willen in deze moeilijke tijden vooral ook helpen door drinkflessen te ontwerpen met positieve boodschappen op de flessen. Er is niets mooier dan je medewerkers en/of relaties te bedanken voor de extra inspanningen. Het is zeker geen gemakkelijke periode, maar binnenkort gaan we er met z’n allen weer tegen aan.

STAY HOME STAY HYDRATED!

retulp thuiswerkpakket corona

Waterflessen met nieuwe feel good prints

Geef medewerkers en/of relaties een blijk van waardering met een leuke message with a bottle. Of draag ze een warm hart toe of warm onthaal met thermosbekers die koffie en thee lang warm houden. Een mooi cadeau waarmee je iedereen blij kan maken en een mooi signaal af kan geven.

Om elkaar een hart onder de riem te steken hebben wij een limited edition Urban ontworpen. Deze hug in a mug fles komt samen met een bijpassend kaartje zodat de boodschap helemaal corona-proof overgebracht kan worden. Wil je meer weten over deze of andere limited edition flessen?

Nieuw: Remask wasbare mondmaskers met en zonder print

Tegenwoordig is er een nieuw opkomend probleem: mondkapjes. Enerzijds is er een tekort van in de zorg, anderzijds is het een nieuwe bron van afval. Deze wegwerpmondkapjes belanden helaas vaak in de natuur, zoals op straat of in de grachten. Dit veroorzaakt een nieuwe afvalberg. Door herbruikbare en wasbare mondkapjes aan te bieden, wordt dit afvalprobleem tegengegaan. De mondkapjes zijn niet alleen goed voor jezelf en voor de planeet, maar ook voor een ander.

Remask zijn duurzame en wasbare mondkapjes en een onderdeel van Retulp. Laat je mondkapje bedrukken met je eigen ontwerp of kies er een uit ons Remask assortiment.

Gratis mondkapje bij consumentenbestellingen

Juist in deze tijden willen we je ondersteunen. Daarom leveren we bij elke consumentenbestelling een gratis mondkapje. Zo kun je samen met je eigen beker veilig in de trein, bus of zelfs op de pond op pad.

Ideeën en inspiratie voor bedrukte duurzame drinkflessen en thermosbekers

“Fantastische vormgeving! De fles ligt goed in de hand en koffie blijft goed warm.”

Marga LamersBedrijf: Van Bamboe

“De missie van Retulp is natuurlijk fantastisch, en hun producten al helemaal! De service van Retulp, het contact, niemand zal teleurgesteld zijn!”

Mirjam Horstmeier Bedrijf: Oxfam Novib

“Vanuit Retulp hebben we bericht gehad dat we samen met hen inmiddels 900.000 liter water hebben gedoneerd aan mensen in nood. Dank voor deze mooie samenwerking!”

Claartje VisserBedrijf: Mensely

“Kwalitatief goede producten van een bedrijf met een heldere en maatschappelijke visie!”

Michiel van der NeutBedrijf: Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

“Super mooi Nederlands product met heldere ambitie: plastic flessen terugdringen en drinkwater teruggeven. Het begint altijd met 1 stap in de goede richting en ik vind dat Retulp grote stappen maakt. Daarnaast top service en kwalitatief product dus ik ben erg tevreden!”

Sabine SwinkelsBedrijf: Rethinking Group

“De missie van Retulp gecombineerd met het mooie design van de flessen zijn een geweldig geschenk voor ons als bedrijf. De missies van onze helden (bedrijven) sluiten aan en dat zorgt voor enthousiaste reacties bij de ontvangers :-)”

Patrick, Jeron & FreekBedrijf: Creating Heroes

“Retulp past goed in ons assortiment, de themosfles is van hoogwaardige kwaliteit en de uitstraling past bij ons bedrijf.”

Margreet MettingBedrijf: Wadapartja

“We hebben de supermooie thermosflessen van Retulp met een mooie Grasnapolsky opdruk verkocht bij de merchandise van het festival. Zo kon ons publiek op een duurzame manier hun koffie drinken tijdens het evenement en hebben ze een supermooi en duurzaam aandenken aan het festival, iets waarmee we graag worden geassocieerd. Het contact met Retulp verliep erg soepel en het product werd supersnel geleverd.”

Mariska BerrevoetsBedrijf: Stichting Grasnapolsky Festivals

“Retulp staat voor mij voor kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.”

Lonneke van SoestBedrijf: Cocosoft

“Win-win situatie: het kunnen bijdragen aan mission indisposable was voor ons even zo belangrijk als onze medewerkers blij maken met een prachtig product!”

Ellis Swinkels-HendriksBedrijf: Foenix Kringloop en reintegratie

“Met Retulp als onderdeel van ons kerstpakket voor de medewerkers hebben we niet alleen de medewerkers beloond met een mooie beker, maar ook nog – heel belangrijk – bijgedragen aan schoon drinkwater.”

Astrid van Rooij Bedrijf: Heerlijkheid Mariënwaerdt

“Het initiatief van Retulp voor een duurzaam product en het doneren van water aan derdewereldlanden was voor Compagnon aanleiding om het product af te nemen. Onze ervaring tot nu toe is zeer positief en willen in de toekomst de drinkflessen blijven afnemen.”

Marius Wiegers Bedrijf: Compagnon

“Mooi product. Fijn persoonlijk contact, flexibel en denken graag met je mee.”

Rosanne WolffBedrijf: Franke