Herbruikbare mondkapjes

“So much more than a pretty face”

Remask herbruikbare mondkapjes

Retulp is opgericht met het doel om wegwerpplastic tegen te gaan door alternatieven aan te bieden. Zo wordt er met onze herbruikbare drinkflessen en thermosflessen voor gezorgd dat er minder plastic in de oceanen belandt. Tegenwoordig is er een nieuw opkomend probleem: mondkapjes. Enerzijds is er een tekort van in de zorg, anderzijds is het een nieuwe bron van afval. Deze wegwerpmondkapjes belanden helaas vaak in de natuur, zoals op straat of in de grachten. Dit veroorzaakt een nieuwe afvalberg. Door herbruikbare en wasbare mondkapjes aan te bieden, wordt dit afvalprobleem tegengegaan. De mondkapjes zijn niet alleen goed voor jezelf en voor de planeet, maar ook voor een ander. Hieronder lees je waarom!

Voor jezelf

De nieuwe Remask mondkapjes zijn stijlvol en kunnen gewassen worden op 60 graden. Dit maakt ze dus zowel wasbaar als herbruikbaar. Ze zijn niet geschikt voor de medische sector, maar bieden wel voldoende bescherming voor het dagelijks gebruik! De productie vindt plaats in Europa, namelijk in Portugal. De mondkapjes bestaan uit meerdere lagen en hebben ook nog eens een fraai design. Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren!

Remask herbruikbare mondkapjes zero waste

Voor een ander

Remask mondkapjes zijn geschikt voor het dagelijks gebruik, maar voldoen helaas niet aan de eisen om in de medische sector gebruikt te kunnen worden. Toch wordt ook hier een steentje bijgedragen! Met ieder verkocht Retulp mondkapje wordt er namelijk een vast bedrag gedoneerd via doneereenmondkapje.nl. Met dit geld worden er professionele mondkapjes aangeschaft voor een held in de zorg! Mensen in de medische sector verbruiken dagelijks vele mondkapjes en ook bestaat er nog steeds een groot tekort. Met iedere aankoop draag jij dus bij aan de bescherming van anderen. Koop er een voor jezelf en help tegelijkertijd iemand in de zorg. Stay safe together!

Voor de planeet

De mondkapjes zijn net als de flessen bedoelt als alternatief voor wegwerpplastic. Hierdoor help je dus niet alleen jezelf of een ander, maar ook de planeet! De vele wegwerpmondkapjes veroorzaken namelijk een enorme hoeveelheid afval. Op deze manier komt er veel plastic terecht in de natuur of op straat, wat schadelijk is voor het milieu. Retulp mondkapjes bestaan voor 100% uit katoen en bevatten dus geen plastic. Omdat je ze dagelijks kan hergebruiken, wordt de grote hoeveelheid afval tegengegaan. De mondkapjes bieden je dus bescherming, maar beschermen bovendien ook mensen die het nodig hebben en de planeet. Net als Retulp producten!

Wil jij onze zorg ondersteunen?

Ideeën en inspiratie voor bedrukte duurzame drinkflessen en thermosbekers

“Fantastische vormgeving! De fles ligt goed in de hand en koffie blijft goed warm.”

Marga LamersBedrijf: Van Bamboe

“De missie van Retulp is natuurlijk fantastisch, en hun producten al helemaal! De service van Retulp, het contact, niemand zal teleurgesteld zijn!”

Mirjam Horstmeier Bedrijf: Oxfam Novib

“Vanuit Retulp hebben we bericht gehad dat we samen met hen inmiddels 900.000 liter water hebben gedoneerd aan mensen in nood. Dank voor deze mooie samenwerking!”

Claartje VisserBedrijf: Mensely

“Kwalitatief goede producten van een bedrijf met een heldere en maatschappelijke visie!”

Michiel van der NeutBedrijf: Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

“Super mooi Nederlands product met heldere ambitie: plastic flessen terugdringen en drinkwater teruggeven. Het begint altijd met 1 stap in de goede richting en ik vind dat Retulp grote stappen maakt. Daarnaast top service en kwalitatief product dus ik ben erg tevreden!”

Sabine SwinkelsBedrijf: Rethinking Group

“De missie van Retulp gecombineerd met het mooie design van de flessen zijn een geweldig geschenk voor ons als bedrijf. De missies van onze helden (bedrijven) sluiten aan en dat zorgt voor enthousiaste reacties bij de ontvangers :-)”

Patrick, Jeron & FreekBedrijf: Creating Heroes

“Retulp past goed in ons assortiment, de themosfles is van hoogwaardige kwaliteit en de uitstraling past bij ons bedrijf.”

Margreet MettingBedrijf: Wadapartja

“We hebben de supermooie thermosflessen van Retulp met een mooie Grasnapolsky opdruk verkocht bij de merchandise van het festival. Zo kon ons publiek op een duurzame manier hun koffie drinken tijdens het evenement en hebben ze een supermooi en duurzaam aandenken aan het festival, iets waarmee we graag worden geassocieerd. Het contact met Retulp verliep erg soepel en het product werd supersnel geleverd.”

Mariska BerrevoetsBedrijf: Stichting Grasnapolsky Festivals

“Retulp staat voor mij voor kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.”

Lonneke van SoestBedrijf: Cocosoft

“Win-win situatie: het kunnen bijdragen aan mission indisposable was voor ons even zo belangrijk als onze medewerkers blij maken met een prachtig product!”

Ellis Swinkels-HendriksBedrijf: Foenix Kringloop en reintegratie

“Met Retulp als onderdeel van ons kerstpakket voor de medewerkers hebben we niet alleen de medewerkers beloond met een mooie beker, maar ook nog – heel belangrijk – bijgedragen aan schoon drinkwater.”

Astrid van Rooij Bedrijf: Heerlijkheid Mariënwaerdt

“Het initiatief van Retulp voor een duurzaam product en het doneren van water aan derdewereldlanden was voor Compagnon aanleiding om het product af te nemen. Onze ervaring tot nu toe is zeer positief en willen in de toekomst de drinkflessen blijven afnemen.”

Marius Wiegers Bedrijf: Compagnon

“Mooi product. Fijn persoonlijk contact, flexibel en denken graag met je mee.”

Rosanne WolffBedrijf: Franke