VACATURE BUSINESS ONTWIKKELAAR – RELATIE/KERST GESCHENKEN

Ben je commercieel en wil jij met ons de oceanen een stukje schoner maken én ons toffe merk groter maken?  Retulp is een duurzaam merk dat herbruikbare drinkflessen en lunchproducten verkoopt met als doel wegwerp verpakkingen te voorkomen. Deze producten leveren we aan duurzame winkels en bedrijven. 

ONS DOEL

Ons doel is om mensen te inspireren de plastickraan dicht te draaien en de drinkwaterkraan weer open te zetten. In Nederland zijn we al goed op weg.  Jaarlijks willen we 20 miljoen plastic wegwerpflesjes te vermijden en 20 miljoen liter drinkwater doneren aan ontwikkelingslanden. We willen alleen nóg meer bedrijven bereiken en onze missie ook buiten Nederland voortzetten. Heb jij relevante werkervaring die ons daarmee verder kan helpen?

DE FUNCTIE

Als Business Ontwikkelaar ben je vooral een Bottle Messenger, en daarmee heb jij wat wij (nog) niet hebben. Met jouw relevante werkervaring en ondernemendheid help je ons nieuwe markten te ontwikkelen en huidige markten verder te laten groeien. Als aanspreekpunt voor onze Europese kerstgeschenken klanten en relatiegeschenken bedrijven  zorg je ervoor dat iedereen blij is. Je helpt mee om verder te groeien en denkt over nieuwe producten. Je bent marketing gericht helpt onze resellers en groothandels en helpt hun om de omloopsnelheid te verhogen. Ten slotte zet je promotie campagnes op en ben ben je namens Retulp aanwezig op diverse beurzen en netwerken. 

DE ANTI-PLASTIC HELD(IN) DIE RETULP ZOEKT

Kan bij voorkeur vanaf eind 2023 of begin 2024 bij ons starten en is minimaal 24 uur en maximaal 40 uur beschikbaar op ons kantoor in Apeldoorn. Eigenlijk zoeken we een schaap met 5 poten, maar als je aan 4 van onderstaande 5 criteria voldoet gaan we graag met je in gesprek:  

  • Past binnen onze vier kernwaarden: betrokken, betrouwbaar, milieubewust en innovatief.  En is daarnaast gewend om zelfsturend en planmatig te werken. 
  • Heeft minimaal 2 jaar commerciële, marketing of business development werkervaring in relatiegeschenken of kerstgeschenken branche. 
  • Kan zich goed vinden in de laatste trends en weet wat onze doelgroep (mode en milieu bewuste vr ouwen) beweegt; 
  • Heeft basiskennis van Exact en Excel of kan met 1 of meer van de volgende pakketten overweg: Indesign, Photoshop en Illustrator;
  • Heeft bij voorkeur import of export ervaring en zo niet dat spreek je vloeiend Nederlands en heb je een goede beheersing van de Duitse en Engels taal;

WAT KRIJG JE HIERVOOR TERUG? 

  • Een belangrijke rol in een groeiend duurzaam bedrijf;
  • Mooie gezellige werkomgeving met leuke collega’s en indien je van pingpongen houdt dan zijn er in de pauzes gezellige pingpong matches;
  • Marktcomfort salaris, laptop en uiteraard gratis drinkflessen en lunchboxen voor al je vrienden en familie.

Kom jij ons team versterken? Laat ons dan weten welke ervaring en kennis je meebrengt waarmee wij verder kunnen groeien. Stuur je CV naar richard@retulp.nl