VACATURE (INTERNATIONAAL) RETAIL SPECIALIST

Ben je een HBO-er met e-commerce ervaring en wil jij met ons de oceanen een stukje schoner maken én ons toffe merk groter maken?  Retulp is een duurzaam merk dat herbruikbare drinkflessen en lunchproducten aan winkels en bedrijven levert met als doel wegwerp verpakkingen te voorkomen. Deze producten leveren we aan duurzame winkels en bedrijven. 

ONS DOEL

Ons doel is om mensen te inspireren de plastickraan dicht te draaien en de drinkwaterkraan weer open te zetten. Jaarlijks willen we 20 miljoen plastic wegwerpflesjes te vermijden en 20 miljoen liter drinkwater doneren aan ontwikkelingslanden. We willen alleen nóg meer bedrijven bereiken en onze missie ook buiten Nederland voortzetten. Heb jij relevante werkervaring die ons daarmee verder kan helpen?

DE FUNCTIE

Als Retail specialist heb jij wat wij (nog) niet hebben. Met jouw relevante werkervaring en ondernemendheid help je ons nieuwe markten in Nederland maar vooral ook in België en Duitsland te ontwikkelen. Als aanspreekpunt voor onze klanten (winkelketens) en leveranciers (logistiek en marketing) zorg je ervoor dat iedereen blij is. Meestal heb je telefonisch of online contact met onze klanten en he helpt de online winkels met het verbeteren van Retulp content en aanleveren van foto en video materiaal.  Je werkt veelal vanuit ons kantoor in Apeldoorn en af en toe dagje vanuit huis. Je verbetert de diverse retail marketplaces en je denkt mee over productontwikkeling en zorgt ervoor dat onze nieuwe producten door onze klanten worden geadopteerd. Ten slotte help je onze klanten met sociale media en promotie campagnes. 

 DE ANTI-PLASTIC HELD(IN) DIE RETULP ZOEKT

Start bij voorkeur medio 2024 en is minimaal 24 uur en maximaal 40 uur beschikbaar op ons kantoor in Apeldoorn. Eigenlijk zoeken we een schaap met 5 poten, maar als je aan 4 van onderstaande 5 criteria voldoet gaan we graag met je in gesprek:  

  • Past binnen onze vier kernwaarden: betrokken, doelgericht, milieubewust en innovatief.  En is daarnaast gewend om zelfsturend en planmatig te werken. 
  • Heeft minimaal 4 jaar commerciële, marketing, business development of e-commerce werkervaring binnen de Retail. 
  • Kan zich goed vinden in de laatste trends en weet wat onze doelgroep (mode en milieu bewuste vrouwen) beweegt; 
  • Heeft basiskennis van Exact en Excel of heeft B2B marketingkennis van SEO en/of SEA;
  • Heeft bij voorkeur import of export ervaring en indien je deze ervaring nog niet hebt dan spreek je vloeiend Nederlands en heb je een goede beheersing van de Duitse en/of de Engels taal;

WAT KRIJG JE HIERVOOR TERUG? 

  • Een belangrijke rol in een groeiend duurzaam bedrijf;
  • Mooie gezellige werkomgeving met leuke collega’s en indien je van pingpongen houdt dan zijn er in de pauzes gezellige pingpong matches;
  • Marktcomfort salaris (in ieder geval minimaal hetzelfde als je huidige salaris), laptop en uiteraard gratis drinkflessen en lunchboxen voor al je vrienden en familie.

Kom jij ons team versterken? Laat ons dan weten welke ervaring en kennis je meebrengt waarmee wij verder kunnen groeien. Stuur je CV naar richard@retulp.nl