Op zoek naar een passend kerstgeschenk?

Wij geven je een overzicht van de kerstpakketten trends van 2019!

Een bedrijf kan niet zonder haar werknemers, of je nu een team van 5 of 50 werknemers hebt. Kerstmis is dé tijd van het jaar om je werknemers in het zonnetje te zetten. Vergeet de standaard pakketten en verras je werknemers dit jaar met een kerstpakket door rekening te houden met deze vijf trends!

Positief gevoel

Kerstpakketten, ze zijn er in verschillende soorten, maten en prijscategorieën te verkrijgen. Vandaag de dag zijn er verschillende maatschappelijke trends die onze smaak beïnvloeden. Wanneer we iets goeds kunnen betekenen voor een ander krijgen we hier een positief gevoel over. Kies daarom voor een product dat eerlijk is geproduceerd of met een goed verhaal zoals waterdonatie.

Duurzaamheid kerstgeschenk

Duurzaamheid is vandaag de dag een hot item, dus waarom ook niet in de vorm van een kerstgeschenk? Zo kun je kiezen voor een product dat single use producten voorkomt of een product dat lang meegaat.

Persoonlijk kerstgeschenk

Het mooiste cadeau om te krijgen is aandacht en waardering. Aandacht besteden aan je kerstgeschenk is dus onze favoriete trend voor 2019! Een cadeau met een persoonlijke boodschap is een grote verrassing waaraan zichtbaar tijd is besteed. Kies bijvoorbeeld voor een Retulp fles met persoonlijke gravering. Kies voor een persoonlijke tekst of naam gravering per fles.

Food kerstgeschenk

Een trend die al jaren meegaat zijn kerstpakketten met eten, veel eten! Verrijk je pakket door een mooi product toe te voegen aan je pakket dat langer meegaat dan de feestdagen.

Stel je eigen pakket samen

Uitgekeken op de standaard samengestelde kerstpakketten? Stel je eigen kerstpakket samen met feestelijke cadeaus die passen bij de identiteit van je organisatie. Verras je medewerkers met dingen waar ze écht wat aan hebben en voeg eventueel een persoonlijke touch toe.

Alle trends samenvoegen?

Kies een Retulp thermosbeker of RVS fles als kerstgeschenk! Retulp is het mooiste en duurzaamste (kerst) geschenk om te geven en te krijgen. Met Retulp producten geef je een handige en herbruikbare fles waarmee je werknemers gezien mogen worden, wordt er 1000 keer de inhoud aan drinkwater gedoneerd aan ontwikkelingslanden én voorkom je wegwerpplastic.

Retulp kerstboom

Wil jij een Retulp fles als kerstgeschenk?