Retulp X Achterhoek toerisme

Afgelopen maand hebben wij met veel plezier de Stichting Achterhoek Toerisme kunnen voorzien van een mooie duurzame waterfles met bedrukking. Vorig jaar hebben wij al vier mooie flessen mogen leveren, en dit jaar weer een aantal nieuwe ontwerpen. De flessen zijn aangeschaft als duurzame giveaway voor het Silo Art Tour en deze zijn met veel plezier uitgedeeld.

Een initiatief om te laten zien dat de AchterhoekĀ innovatief, ondernemend en creatief is! Daarnaast ook omĀ de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van de Achterhoek te vergroten en de identiteit en trots van deze streek te versterken.Ā Gebouwen die doorgaans als ā€˜lelijkā€™ worden beschouwd worden getransformeerd tot ware kunstwerken! Elk kunstwerk verteld een verhaal over de streek en hun connectie met natuur, landschap en traditie. In 2022 zal de route worden uitgebreidĀ met vier nieuwe kunstwerken. Meer informatie over deze route kun je vinden opĀ deze website.

“Wij waren op zoek naar een duurzame giveaway voor het project Silo Art Tour Achterhoek. Daarom bestelden we flessen op maat met onze kunstwerken erop. Ontzettend snelle service en een fantastisch eindproduct!” – Stichting Achterhoek Toerisme.

De flessen zijn middels full color printing gedrukt. Dit biedt de mogelijkheid om naadloos het artwork rondom op de fles te bedrukken. Waardoor de fles van elke hoek er weer anders uitziet. Wil jij nou ook graag jouw design op een duurzame waterfles? Vraag dan vrijblijvend een prijslijst aan via deze link. Voeg jouw artwork in een .ai of .eps bestand aan en dan maken wij een gratis digitale proefdruk voor je.