Mission Edition Cooler Bags

Vanaf juli 2022 op voorraad, de Mission Edition Cooler Bags! Deze koeltassen zijn in samenwerking met Club Kakatua ontwikkeld, initiatief van Dennis Storm. Voor elk verkochte koeltas wordt er een donatie gedaan aan het Stop the Trash project. Dit project zorgt ervoor dat er plastic Barriers worden geplaatst in rivieren in Indonesië. Deze Barriers zorgen ervoor dat single use plastics uit de rivier worden gefilterd voordat deze de oceaan bereiken. Daarnaast wordt de lokale bevolking voorzien van werkgelegenheid. Met een Retulp Mission Edition koeltas heb je dus iets voor jezelf, voor een ander en voor de planeet.

Mission Edition Bicycle Cooler Bag

Met deze multifunctionele fiets- koeltas ME Bicycle Cooler Bag kun je alle kanten op. De koeltas is gemaakt van stevig twill nylon materiaal en is afgewerkt met luxe YKK ritsen. Het beschikt over een ruim binnen compartiment met flessen vak waar een laptop, boodschappen of spullen voor een dagje weg in passen. Aan de voorzijde bevindt zich een vak waar je je sleutels, telefoon of pasjes in kwijt kunt. De koeltas is voorzien van een verstevigde achterkant met clips waardoor deze gemakkelijk aan de bagagedrager of boodschappenkar te bevestigen is. Tot slot heeft de koeltas tulp reflectoren aan de zijkanten waardoor je goed zichtbaar bent in het verkeer.

Mission Edition Cooler Backpack

De ME Cooler Backpack is een stevige rugzak welke erg lekker zit. Met de verstelbare schouderstraps kan je deze rugtas precies op jou afstellen. De koeltas is voorzien van 5 mm foam waardoor het je eten en drinken goed koel houdt. Gemaakt van erg sterk twill nylon materiaal en YKK ritsen. Daarnaast is de koeltas groot genoeg om voor een laptop, dus ook perfect voor een kantoor dag. De voorzijde is voorzien van een handig voor vak waardoor je gemakkelijk je sleutels of telefoon kunt opbergen. Tevens is de tas voorzien van een flessen vak aan de zijkant, waardoor je in één handomdraai bij je waterfles kan.

Mission Edition Cooler Shopper

Als je op zoek bent naar een handige en stijlvolle shopper dan is dit de koeltas voor jou. Een groot formaat koeltas die gemaakt is van materiaal wat tegen een stootje kan. De 2 draaghengsels maken de koeltas gemakkelijk en comfortabel om te dragen, zowel in je hand als op je schouder. De binnenzijde van de koeltas is voorzien van 3 mm foam waardoor deze je eten en drinken goed koud houdt. De PEVA matte lining geeft de koeltas een luxe uitstraling. Daarnaast is het ook gemakkelijk schoon te maken. Het voorvakje zorgt ervoor dat jij gemakkelijk bij je bonuskaart kunt in de supermarkt.