Fridgebags, van koelkast naar koeltas

‘S Werelds eerste fridgebags gemaakt van koelkasten! Een koelkast bevat enorm veel plastic. Daar worden mooie fridge cooler bags van gemaakt! Misschien sta je er niet vaak bij stil, maar een koelkast bevat enorm veel plastic. De houders in de deur, handels, vriesvak etc. Als een koelkast kapot gaat belandt er dan ook heel veel plastic op de vuilnisbelt. Dit is nu verleden tijd.

De Fridgebag koeltassenlijn is hier het perfecte voorbeeld van. Daarnaast zijn zowel de lunchzak als de rugtas voorzien van en carelabel met QR code waar je precies de blockchain en het milieurapport van deze tassen kunt zien. Dat is dus letterlijk een tas met duurzaam en transparant verhaal!

De Fridge backpack blijven jouw producten lang koel. Door de grote opening kun je gemakkelijk je lunchbox of drankjes erin doen en eruit halen. Het heeft een rechthoekige vorm en een grote capaciteit waardoor het uitermate geschikt is voor standaard verpakkingen of lunchboxen.

De Fridge backpack is handzaam en geschikt voor veel situaties, neem de koeltas mee naar het strand, park, zwembad, op de boot of naar de camping! Gebruik de koeltas voor je verse broodjes, hapjes, drankjes en houd deze tot 10 uur koel! De Fridge backpack is bij geen gebruik eenvoudig op te vouwen zodat deze minimale ruimte in beslag neemt.

De voordelen
✔ Gemakkelijk schoon te maken
✔ Groot draagvermogen
✔ Tot 10 uur koel
✔ 100% RPP non woven
✔ Blockchain technologie op carelabel

✔ Opvouwbaar

De Fridge lunchbag blijven jouw producten lang koel. De lunchbag heeft een geïsoleerde binnenkant. En in is afneembaar met een vochtige doek. De klittenband sluiting zorgt ervoor dat deze gemakkelijk te hergebruiken is. De Fridge lunchbag is het perfecte formaat voor een lekkere lunch. En past in de meeste schooltassen of laptoptas. De Fridge lunchbag is de perfecte oplossing voor single use plastics. Vervang de dagelijkse boterhamzakjes met een Fridge lunchbag, zo doe je jezelf, een ander en de planeet een plezier.

De voordelen
✔ Gemakkelijk schoon te maken
✔ Ideale formaat voor lunch
✔ Tot 10 uur koel
✔ 100% RPP non woven
✔ Blockchain technologie op carelabel