Ocean Edition

Thermosflessen die bijdragen aan het plaatsen van Trash Barriers.

Retulp introduceert een nieuwe collectie thermosflessen: de Ocean Edition. Deze speciaal ontworpen duurzame reisbekers zijn gemaakt van hoogwaardig, voedsel-veilig en dubbelwandig roestvrijstaal. De thermosflessen zijn voorzien van een zeer slijtvaste en stijlvolle donkerblauwe poeder coating. Lekker om in de zomer je drankjes koel te houden!

Samenwerking Club Kakatua 

De Ocean Edition serie ondersteunt het “STOP THE TRASH” project van Club Kakatua. Dit project creëert banen, maakt rivieren schoon en beschermt de oceanen.  Dit wordt gedaan door Trash Barriers in rivieren te plaatsen zodat plastic wordt tegengehouden en het niet in de oceaan terecht kan komen. Vervolgens zorgen lokale teams ervoor dat de barriers worden schoongemaakt en dat het afval wordt gesorteerd. De barriers zorgen ervoor dat duizenden kilo’s afval nooit de oceanen bereiken. Hoe meer barriers, hoe meer plastic er kan worden opgeruimd. Daarom zorgt Retulp er samen met Club Kakatua voor dat er twee nieuwe barriers worden geplaatst. De Ocean Edition bestaat uit vijf mooie thermosflessen die bijdragen aan de uitbreiding van de barriers. Er is keuze uit de Mug, Click&Go, Smart, Flask en Adventure.

Mug 

Ben je op zoek naar een slimme en eenvoudige koffiebeker? Dan is de Mug echt wat voor jou. Met deze compacte 300 ml To Go beker heb jij altijd de lekkerste koffie en thee binnen handbereik. Met de vacuüm geïsoleerde dubbele wand houdt deze thermosbeker jouw drankje tot 3 uur warm, en door het afsluitbare en lekvrije deksel mors jij geen druppel onderweg! De Mug heeft een handzaam formaat, past onder de meeste koffiemachines en is vaatwasser bestendig. Deze thermosbeker is lekvrij,  warme dranken blijven minimaal 3 uur warm en koude dranken blijven 6 uur koel.

Click&Go

Deze handige 420 ml beker heeft een switch deksel voor een optimale drinkervaring. Het slimme design zorgt ervoor dat je met 1 hand gemakkelijk de fles kunt openen waardoor je ook onderweg veilig van je drankje kan genieten. Druk op de knop om te drinken en druk opnieuw om het te sluiten. De speciale drinkopening helpt morsen te voorkomen dus ook ideaal voor de kleintjes op de achterbank. Een handigere drinkbeker dan dit, ga je niet tegenkomen! De Click&Go kan in de vaatwasser en past in de meeste auto bekerhouders. Deze thermosfles is lekvrij, warme dranken blijven minimaal 4 uur warm en koude dranken blijven 8 uur koel.

Smart 

De naam zegt het al; deze 420 ml slimme thermosfles met temperatuur display is nieuw, trendy en superslim! Door de slimme temperatuur display, weet je altijd hoe warm of koud je drankje is. Dit zorgt ervoor dat je mond of tong verbranden vanaf nu tot het verleden behoort. De uitvoering in roestvrijstaal in combinatie met een dubbelwandige vacuüm, maakt deze slimme drinkfles robuust en duurzaam. Geen zorgen om de batterij! De ingebouwde high-performance Lithium batterij zorgt ervoor dat de display een lange levensduur heeft. Deze thermosfles is 100% lekvrij, warme dranken blijven minimaal 5 uur warm en koude dranken blijven 10 uur koel.

Flask

De Classic Legendary Retulp 500 ml Flask houdt de inhoud 24 uur koel of 8 uur warm. De schenkdop is voorzien van een drukknop om af te sluiten en te openen. Door de speciale constructie is de Flask praktisch onbreekbaar en deukbestendig! Hierdoor neemt de isolatie ook na intensief gebruik nauwelijks af. De Flask is voorzien van een dop die tevens dient als drinkbeker. Deze thermosfles is 100% lekvrij, warme dranken blijven minimaal 8 uur warm en koude dranken blijven 24 uur koel.

Adventure 

De ideale fles voor al je (buitensport) avonturen of groepsuitjes! Met een inhoud van maar liefst 1,2 liter zorgt de Adventure ervoor dat je nooit zonder een drankje zit. Door de speciale constructie is de Adventure praktisch onbreekbaar en deukbestendig! Hierdoor neemt de isolatie ook na intensief gebruik nauwelijks af. De Adventure is voorzien van een dop die tevens dient als drinkbeker met daaronder een lekvrije draaidop. De 1,2 liter fles beschikt over een inklapbare handgreep en afneembare schouderband. Een dagje vissen aan het meer, een hike door de bergen of een picknick in het park, bij dit soort activiteiten mag deze handige grote thermosfles die jouw drankje op de juiste temperatuur houdt niet ontbreken. Warme dranken blijven tot wel 14 uur warm en koude dranken 24 uur lang koel. Je kunt zowel de dop als de fles na gebruik in de vaatwasmachine reinigen.

Over Retulp 

Bij Retulp zetten we ons in voor de bescherming van onze planeet door duurzame en herbruikbare oplossingen aan te bieden. Onze nieuwste Ocean Edition collectie, bestaande uit thermosflessen en koeltassen, weerspiegelt onze missie om het gebruik van wegwerpplastic te verminderen en de schoonheid van onze oceanen te behouden. Kies voor een herbruikbare thermosbeker, waterfles of koeltas en help ons wegwerp afval terug te dringen. Benieuwd naar alle duurzame producten? Neem een kijkje op onze webshop via onderstaande knop.