De nieuwe collectie is binnen!

De “Ocean Collectie” is vanaf nu te bestellen.

De nieuwe collectie is op voorraad en kan vanaf nu besteld worden. De Ocean Collectie bestaat uit 5 modellen thermosflessen en 3 modellen koeltassen in een stijlvolle donkerblauwe kleur. De collectie is te vinden op onze webshop of bol.com. Zakelijke klanten kunnen de collectie rechtstreeks bij ons per mail te bestellen of via AnkorstoreOrderchamp en Faire.

De Ocean Collectie draagt bij aan het plaatsen van Trash Barriers in samenwerking met Club Kakatua. Er worden namens Retulp 2 nieuwe barriers in rivieren in Indonesië geplaatst die voorkomen dat plastic afval de oceanen bereikt.

Thermosflessen

De nieuwe collectie bestaat onder andere uit verschillende thermosflessen. Deze speciaal ontworpen duurzame reisbekers zijn gemaakt van hoogwaardig, voedsel-veilig en dubbelwandig roestvrijstaal. De 5 thermosflessen zijn voorzien van een zeer slijtvaste en stijlvolle donkerblauwe poeder coating. Verkrijgbaar in de volgende modellen:

  1.    Mug: Koffiebeker To Go, 300 ml;
  2.    Smart: Thermosfles met temperatuur display, 420 ml;
  3.    Click&Go: Thermosfles met drukknop, 420 ml;
  4.    Flask: Thermosfles met schenkdop, 500 ml;
  5.    Adventure: Thermoskan met schenkdop, 1200 ml.

De Ocean Collectie houdt zowel dranken warm als koud. Alle thermosbekers worden geleverd in een mooi en bijpassend doosje. Daarnaast zijn de flessen BPA en gifstof vrij, makkelijk schoon te maken en geschikt voor de vaatwasser. Bovendien heeft iedere thermosfles een handige functie. Zo kan de Mug precies onder het koffiezetapparaat en heeft de Smart heeft een temperatuur display. Daarnaast beschikken de Flask en Adventure over een schenkdop die als beker kan worden gebruikt. Tenslotte heeft de Click&Go een handige dop met drukknop, waardoor deze met één hand te openen is. Door het verschil in functie en formaat is er een ruime keuze! Voor welke Ocean drinkfles kies jij?

Koeltassen

De Ocean Collectie bevat ook verschillende koeltassen. De 3 koeltassen zijn gemaakt van sterk Twill Nylon, PEVA en foam en zijn verkrijgbaar in de volgende modellen:

  1.     Cooler Backpack: Rugzak koeltas van 17 liter;
  2.     Cooler Bicycle Bag: Fietstas koeltas van 27 liter;
  3.     Cooler Shopper Bag: Shopper koeltas van 49 liter.

De koeltassen houden voedsel en dranken lekker koel en zijn gemaakt van stevig materiaal. Alle tassen hebben een handig voorvakje voor je telefoon, sleutels of portemonnee. Zowel de shopper als backpack hebben een geschikt formaat voor een laptop of tablet. Daarnaast beschikt de fietstas over reflecterende logo’s en kan behalve aan een fiets ook aan een supermarktkar. De koeltassen hebben verstelbare schouderbanden en YYK ritsen. De koeltassen houden dus niet alleen je eten en drinken koel, maar zijn ook stijlvol en praktisch. Ideaal voor de zomer, een dagje weg of naar het werk!

Duurzaam

Door voor herbruikbare producten te kiezen, help je mee aan het tegengaan van wegwerpplastic. Bovendien wordt er bij alle producten uit de nieuwe Ocean Collectie bijgedragen bij aan het “STOP THE TRASH” project van Club Kakatua. Dit project creëert banen, maakt rivieren schoon en beschermt de oceanen. Dit wordt gedaan door Trash Barriers in rivieren te plaatsen zodat plastic wordt tegengehouden en het niet in de oceaan terecht kan komen. Vervolgens zorgen lokale teams ervoor dat de barriers worden schoongemaakt en dat het afval wordt gesorteerd. De barriers zorgen ervoor dat duizenden kilo’s afval nooit de oceanen bereiken. Hoe meer barriers, hoe meer plastic er kan worden opgeruimd. Daarom zorgt Retulp er samen met Club Kakatua voor dat er twee nieuwe barriers worden geplaatst.

Daarnaast zorgt iedere Retulp drinkfles ervoor dat er 1000 keer de inhoud aan drinkwater via Made Blue wordt gedoneerd aan ontwikkelingslanden. Dit maakt de nieuwe Ocean Collectie goed voor jezelf, een ander en de planeet.

Over Retulp

Bij Retulp, zetten we ons volop in voor een groenere planeet door herbruikbare en milieuvriendelijke producten aan te bieden die bijdragen aan de vermindering van wegwerpplastic. Onze collectie, waaronder de innovatieve Ocean Edition, is ontworpen met oog op duurzaamheid en functionaliteit. Kies voor herbruikbare producten die een positieve impact hebben op het milieu.