Retulp X Hasene

Stichting Hasene Hulporganisatie Nederland is een hulporganisatie die opgericht is vanuit het motto ”Hand in hand voor de armen en hulpbehoeftigen”. Hasene  betekent letterlijk het goede, het mooie en de liefdadigheid. In die letterlijke betekenis van de naam, is Hasene actief bezig met het verbeteren van de levensomstandigheden van de armen, behoeftigen en slachtoffers over de hele wereld. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat iedereen op een menswaardige manier zijn leven voortzet. Hasene was opzoek naar duurzame producten die goed zijn voor het milieu. En daarnaast achter hun visie staat, zo zijn zij bij Retulp terecht gekomen. Zo is de cobranding Retulp X Hasene tot stand gekomen.

Hasene heeft gekozen voor drie van onze producten, namelijk de RVS Urban thermosfles, Tumbler en Big Mug Premium. De Big Mug Premium is voorzien van een gravure van het logo. Daarnaast worden deze variant van de Big Mug geleverd in een mooie geschenkverpakking. Aan de deksel van de Big Mug Premium zit een houder voor een lepel. Erg handig natuurlijk voor degene die onderweg wilt genieten van kwark met fruit of een soepje.

Daarnaast is de keuze gevallen op de teal green Tumbler, deze past erg goed bij de Big Mug Premium. Een stijlvolle en luxe reisset die ervoor zorgt dat jouw koffie en ontbijt goed van temperatuur blijven. Het logo is ook op de tumbler gegraveerd. Een visitekaartje die je trots meeneemt in de trein of op de fiets. Wil jij jouw collega’s ook verrassen met een mooie Tumbler? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Om de set compleet te maken is er de Urban 500ml thermosfles toegevoegd. Ditmaal in RVS. De Urban heeft een inhoudt van 500ml daar kan je dus nog even mee vooruit als je een dagje gaat wandelen. De Urban thermosfles is een stoere robuuste fles die wel tegen een stootje kan. De perfecte fles voor de outdoor liefhebber. Het logo van Hasene is gegraveerd in de fles middels een lasergravure. Deze is dus net zo robuust als de thermosfles zelf.

De producten die we hebben ontvangen zijn heel chique en voldoen aan de verwachtingen. Onze dank hiervoor.

Wil jij jouw collega’s net zo enthousiast maken als Hasene? Neem dan contact met ons op.