Aantal voordelen van RVS rietjes

Aantal voordelen van RVS rietjes. Iedereen heeft wel eens zin in een lekkere ijskoffie of smoothie. Het geeft je een boost met energie, maar toch is er die struggle met het opdrinken. Je wil het niet met een lepeltje eten en al helemaal niet met een te dun rietje drinken. Daarnaast zijn plastic rietjes sinds juli 2021 verboden. Je wilt daarnaast natuurlijk ook alleen maar het meest duurzame alternatief. Bekijk hier de voordelen van een duurzaam rietje!

Makkelijk mee te nemen

Misschien heb je thuis al extra dikke rietjes aangeschaft en ben je al helemaal verliefd op de rvs rietjes. Toch is er telkens weer die teleurstelling, als je een papieren rietje in je smoothie krijgt bij een café of koffietentje. Gelukkig heeft Retulp hier wat voor. Met je eigen zakje kan je jouw Retulp rietjes overal mee naartoe nemen. Volgende keer kan je bedanken voor het kartonnen rietje en lekker met je eigen rietje drinken. Naast erg hygiënisch en ook nog eens lekker!

Gemakkelijk schoon te maken

Het rietje kan je hergebruiken, dit houdt natuurlijk wel in dat je het ook moet schoonmaken.  Gelukkig gaat dit bij de Retulp rietjes erg gemakkelijk. Door het rietje simpel in de bestekbak te gooien komen ze zo goed als nieuw uit de vaatwasser. Wil je het rietje een grondige schoonmaakbeurt geven, dan kan dat makkelijk met het bijgeleverde borsteltje.

Onverwoestbaar

Roestvrij staal is een van de krachtigste materialen ter wereld. Het is onverwoestbaar, daardoor kan het je hele leven mee. De roestvrij stalen rietjes van Retulp zijn gemaakt van dit materiaal en zijn daarom uiterst duurzaam. Dus weg met de plastic en papieren rietjes en stap over op echt duurzaam!

Wil jij ook een Retulp rietje? 

De rietjes worden per 3 verkocht inclusief schoonmaak borsteltje. Deze zijn verpakt in een herbruikbare katoenen zakje die je gemakkelijk mee kunt nemen. Daarnaast kunnen de rietjes worden gegraveerd of het zakje kan worden bedrukt. Dus het is ook nog eens geschikt als leuk relatiegeschenk. Wil jij meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op.