Wegwerpbekers op kantoor….weg ermee!

Wegwerpbekers op kantoor….weg ermee! Vanaf 2024 zijn wegwerpbekers voor de koffie of thee op kantoor ook verleden tijd, dit geldt ook voor de papieren bekertjes met een plastic coating aan de binnenzijde. Een goede zaak in de strijd tegen de grote hoeveelheden plastic die dagelijks worden weggegooid. Wist je dat we in Nederland alleen al elke dag wel 19 miljoen plastic bekers en voedselverpakkingen weggooien? Dat kan en moet minder!

Op kantoor dus weer de gewone mok, en deze afwassen. Dat laatste kunnen wij bij Retulp niet leuker voor je maken, maar het eerste wel…. Wij hebben namelijk een heel scala aan verantwoorde en mooie drinkware die ook op kantoor niet misstaan. Daar hoef je daar natuurlijk niet mee te wachten tot 2024, door nu al te beginnen met de herbruikbare koffiebeker draag je nu al je steentje bij in de strijd tegen plastic soep.

Bij Retulp hebben we superleuke Travel Cups met een deksel die je drankje tot wel 30 minuten warm houden. Door het deksel met afsluitbare drinkopening is deze beker ook ideaal als je een stukje moet lopen vanaf de koffieautomaat naar je werkplek, maar uiteraard ook voor onderweg het perfecte maatje! Het deksel is in diverse leuke kleuren te verkrijgen, dus je hoeft je nooit meer af te vragen van wie welke beker is. Vanaf 50 stuks zijn deze bekers zelfs te bedrukken met bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo!

Klik hier om onze Travel Cups te bekijken

Ben jij nou iemand die nog weleens vergeet dat er koffie of thee stond? Geeft niks! Ook daarvoor hebben we sinds kort een fantastische beker in ons assortiment. Let op, dit betreft wel een limited edition, dus beperkt voorradig.

Onze Mission Edition Mug is dubbelwandig wat betekent dat jouw drankje tot wel 2 uur warm blijft! Daarbij is de Mug zo ontworpen dat hij onder bijna elk koffie apparaat past. Het handige deksel voorkomt morsen en heeft een handige drinkopening.

Klik hier om onze Mug te bekijken

Wees een trendsetter en begin vandaag nog met het vervangen van het eenmalige drinkbekertje op kantoor voor een duurzaam alternatief!