Maak je Poke Bowl on the go ook zero-waste!

Supertrendy, gezond en lekker, Poke Bowls! Bijna overal kun je wel een Poke Bowl scoren. Alleen is dit vaak niet alleen een aanslag op je portemonnee, maar ook niet al te best voor het milieu. De meeste Poke Bowls zijn natuurlijk verpakt in verpakkingen waar veel plastic bij komt kijken. Maar dit kan dus veel duurzamer, goedkoper en misschien zelfs wel lekkerder.

Maak je Poke Bowl on the go ook zero-waste! Want wil jij nou zero-waste genieten van een overheerlijke Poke Bowl, dan is dat eenvoudig zelf te maken. Rijst koken en afkoelen en voeg daar alle dingen die jij lekker vindt in een Poke Bowl aan toe. Zo wordt deze helemaal jouw smaak, net zo vega(n) als je wil en altijd passend in jouw budget. Om je Poke Bowl to go makkelijk mee te nemen heeft Retulp diverse opties. Je kan natuurlijk een van onze lunchboxen gebruiken, makkelijk in gebruik en passen altijd nog wel in je tas. En een box biedt voldoende ruimte voor een lekkere lunch.

Maar eigenlijk verdient zo’n trendy Poke Bowl à la jezelf natuurlijk een trendy container! Probeer daarom eens de Big Mug Premium. Deze Mug ziet er niet alleen supermooi uit, hij heeft ook een thermos functie. Dus of jij je bowl nu meeneemt naar kantoor of het strand, hij blijft tot wel 8 uur heerlijk koel! De Big Mug heeft daarbij ook nog eens een handige houder met daarin een lepel, dus je bent klaar om te eten op het moment dat jij trek krijgt. Stel je de jaloerse blikken van je collega’s of vrienden eens voor!

En dit allemaal zonder het gebruik van wegwerpplastic. Je bent naast gezond en trendy ook gelijk
verantwoord bezig. De zee is je dankbaar! Onze Big Mug Premium is er in vier stijlvolle kleuren.

Klik deze link om ze allemaal te bekijken.