Retulp X Tulp Hypotheken

Als mede-Nederlands bedrijf heeft Tulp Hypotheken voor onze mooie Retulp Urban fles gekozen. Nieuwsgierig naar hun design? Kijk gauw verder.

Elke huiseigenaar krijgt ermee te maken, het uitkiezen van de juiste hypotheek. Dit kan een hele zoektocht zijn, zeker nu de hypotheekrente ook nog aan het stijgen is. Tulp Hypotheken bieden hypotheken aan met een vast lage rente. Daarnaast hebben ze verschillende hypotheek vormen, zodat jij de juiste hypotheek vindt voor jouw situatie.

Tulp Hypotheken is een Nederlands hypotheekbedrijf. Zij bieden alleen hypotheken voor de aankoop of verbouwing van een bestaande woning. Met het hoofdkantoor gevestigd in Utrecht zitten zij centraal gelegen in Nederland. Voor de lancering van hun nieuwste hypotheekvorm, Tulp Riant Hypotheek, zochten zij een mooie giveaway.

Tulp Hypotheken heeft voor onze mooie witte Urban 500ml enkelwandige waterfles gekozen. Middels rondom digitale print is er het tulp logo voor- en achterop de fles geprint in hun eigen huisstijlkleur. Deze printtechniek leent zich uitstekend voor een grotere artwork. De fles kan volledig naadloos geprint worden. Daarbij zitten er geen beperkingen aan het aantal kleuren wat er in het artwork gebruikt kan worden. De ideale printtechniek als je graag een foto of kleurrijk design op je fles wilt hebben. Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou bedrijf? Vraag dan via onderstaand formulier onze prijslijst aan.

Zoek jij toch een drinkfles welke ook geschikt is voor warme dranken? Geen probleem! Het model, Urban, hebben wij namelijk ook beschikbaar in een thermos variant. De dubbelwandige fles is niet alleen geschikt om warme dranken, zoals thee en koffie, warm te houden. Maar ook om koude dranken nog langer koud te houden! Daarnaast is de dop voorzien van een handige draagring, waardoor je ze gemakkelijk mee kunt nemen.

Lees meer over onze dubbelwandige flessen hier.

Bedrukte prijslijst aanvragen (blog)

Retulp X Tulp Hypotheken Retulp X Tulp Hypotheken