Retulp X DeSeizoenen

Wie wil er nou niet een mooie Tumbler thermosfles? DeSeizoenen ging je al voor! Bekijk gauw hun te gekke design en artwork!

DeSeizoenen bestaat uit woon- en werkgemeenschappen voor mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap en / of gedragsproblematiek.

Zij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische inspiratie. Zij gaan uit van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en houden rekening met zijn of haar beperking.

Een hele mooie Nederlandse organisatie welke 6 vestigingen heeft verspreidt over oost Nederland.

Wij zijn dan ook erg trots dat wij voor deze organisatie een mooie Tumbler mochten leveren. Er is gekozen voor de Deep Ocean Blue Tumbler. Een thermosfles welke een luxe design heeft. De thermosfles loopt geleidelijk toe in het midden waardoor deze comfortabel te dragen is in je hand. Daarnaast is deze uitgerust met een theezeefje te gebruiken voor verse theeblaadjes. De thermosfles voor de echte thee liefhebber. Met een inhoudt van 300ml is deze ook geschikt om een gezonde smoothie mee te nemen naar werk. Verder is de Tumbler voorzien van een sterke en matte poedercoating welke perfect is voor personalisatie middels een bedrukking of gravure.

Het artwork laat precies zien hoe veelzijdig de Tumbler is. Deze is namelijk voorzien van een gravure aan de buitenkant van de thermosfles. Met de tekst, DeSeizoenen en hun logo. Daarnaast komt het logo terug op de dop van de Tumbler middels een full color doming. Dit geeft de thermosfles een nog luxere uitstraling.

Wil jij ook zo’n mooi visitekaartje voor jouw bedrijf? Of wil je je collega’s of relatief blij maken met deze mooie thermosfles? DeSeizoenen ging je al voor, en zijn er zelfs zo blij mee dat zij nogmaals een bestelling hebben geplaatst!

Bekijk hier de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Of vraag de prijslijst aan via onderstaand formulier.

Bedrukte prijslijst aanvragen (blog)

Retulp X DeSeizoenen Retulp X DeSeizoenen