Je Retulp fles mee op reis

Waarschijnlijk vertellen we je niks nieuws als we zeggen dat je Retulp fles mee op reis kan. Als je onze flessen regelmatig gebruikt in het dagelijks leven heb je vast al gemerkt dat ze echt ideaal zijn voor onderweg. Dus ook voor een wat grotere reis. Wij zijn natuurlijk allemaal een ‘product of the product’ dus hier is het standaard protocol bij een tripje: Neem je Retulp fles mee op reis! Niet alleen handig, ook nog eens heel goed voor het milieu!

Doordat we hier met een heel divers team aan collega’s zitten komen de flessen daarom ook op veel verschillende plekken. In deze blog delen we daarom wat ervaringen om je te inspireren. En…ok…eigenlijk hebben we gewoon alweer zin in de zomer en in nieuwe reisavonturen!

Het ligt natuurlijk voor de hand dat wij onze flessen meenemen op actieve vakanties. Zo zijn de flessen al mee geweest op diverse wandelvakanties, maar ook op een rondreis (honeymoon) door Ierland. Heerlijk genieten van het buitenleven met altijd je drankje bij de hand, ook als er in de verste verte geen waterpunt te bekennen is.

Maar niet al onze medewerkers zijn even actief in hun vakantie hoor, ook hier werken mensen die meer van de stedentrips zijn. Ook dan is een Retulp fles ideaal, want van slenteren door mooie straatjes word je dorstig. En als je alleen maar op een terrasje zit zie je net weer een beetje weinig van die mooie stad.

En dan het strand, daar zijn onze flessen natuurlijk ideaal voor. Een thermosfles thuis vullen met een lekker drankje en dan op het strand dan kunnen genieten van een drankje dat nog steeds koel is. Wij gingen je voor hoor! Lekker, en nog low budget ook. Ook ideaal als je kinderen hebt die wat kieskeurig zijn, neem je gewoon lekker hun eigen smaak mee. Overigens is het onze ervaring dat voor naar het strand een wat grotere thermos in combinatie met een koeltas het meest ideaal is!

En misschien wat minder voor de hand liggend, maar ook op de wintersport hebben de flessen hun nut al bewezen. Lekker met een heet drankje op een wat rustiger plekje genieten van de sneeuw en het uitzicht op prachtige bergen. Wordt het leven beter dan dat?

Je ziet dus dat onze flessen niet alleen voor de werkdagen zijn, maar ook zeker voor al je vrijetijdsuitjes! Wij zijn heel benieuwd hoe jullie je Retulp item gebruiken tijdens leuke uitjes. Deel het op je socials en tag ons met #retulpontour !