Thermosbekers to go voor smoothies, koffie & thee

Ben jij altijd onderweg? Dan is het goed en verstandig om voldoende te drinken. Wanneer je tijdens je reis veel gebruik maakt van single-use flessen of bekers produceer je onbewust heel veel plastic afval. Dit plastic vindt meer en meer de weg naar vrijwel ieder ecosysteem en richt daar grote schade aan. Keer het tij en gebruik voortaan een thermosbeker van Retulp. Een mooie thermosbeker van Retulp betekent drinkwater voor anderen in ontwikkelingslanden en minder plastic afval voor de planeet. Een isoleerfles van Retulp is gemaakt van slijtvast en 100% recyclebaar materiaal en komt in diverse varianten.

Thermosbekers to go of op kantoor

Retulp RVS thermosbekers zijn gemaakt om koffie, thee of smoothies mee te nemen en op temperatuur te houden. De Tumblers houden koffie en thee tot 6 uur warm én smoothies zelfs tot 8 uur koud! Deze toffe thermosbekers zijn er in twee soorten: Tumblers van 300 ml in 14 kleuren en de Bambu van 250ml & 400 ml. Welke is jouw favoriet? Laat je inspireren en bekijk de diverse foto’s van onze producten om zo goed te kunnen bepalen welke thermosbeker het beste past bij jou.

Retulp koffiebeker relatiegeschenk eco
Retulp Tumbler sneeuw

Onderweg of op het werk

De Retulp Tumbler Thermosbeker is een elegante thermosfles in een handig en compact formaat. De fles is makkelijk om mee te nemen, bijvoorbeeld naar het werk of onderweg. Het theezeefje is handig als je thee, kruiden of fruit wil toevoegen. Doe bijvoorbeeld heet water en thee of gember in de Tumbler en plaats daarna het zeefje, zo blijven de theebladeren of kruiden in de Tumbler thermosbeker. Hetzelfde kan gemakkelijk worden gedaan met koud water en fruit.

  • Deze reisbeker heeft een inhoud van 300 ml en is dubbelwandig voor een uitstekende temperatuurisolerende werking.
  • De makkelijk vast te draaien dop bevat een apart theefilter.
  • Deze thermos kan is gemaakt van hoogwaardig en gerecycled staal dat zo milieuvriendelijk mogelijk verwerkt is.
  • Door de isolerende werking van deze dubbelwandige reisbeker blijven je warme dranken 6 uur warm en koude dranken als smoothies 8 uur koud.
  • Deze smaakvol vormgegeven thermoskan wordt in een aantal trendy kleurstellingen geleverd.

Thermosbeker als cadeau

Een thermos beker is niet alleen fijn om zelf te hebben, het is ook nog eens een superleuk geschenk om cadeau te geven. Zo heb je een duurzaam en uniek cadeau waar iemand ook nog eens iets aan heeft. Hoe leuk is dat?! Naast dat je bij ons een thermosbeker kunt kopen, bieden we ook andere items aan, zoals drinkflessen en lunchboxen.