Tumblers voor de Raad van State

Alweer zetten we een trouwe klant in het zonnetje. Al een aantal jaren personaliseren wij Tumblers voor de Raad van State. Deze flessen worden door hun afdeling Communicatie besteld voor de collectie goodies. Deze worden uitgedeeld aan relaties en ook aan werknemers. Recentelijk mochten wij weer Tumblers voor de Raad van State voorzien van logo en quote. Zo’n terugkerende samenwerking past natuurlijk helemaal in onze duurzaamheidsgedachte!

De Raad van State is Nederlands onafhankelijk adviseur van de regering en het parlement. Ook zijn zij de hoogste algemene bestuursrechter van ons land. De Raad van State draagt bij aan het behoud en de versterking van onze democratische rechtsstaat.  Zo moet de regering hen altijd om advies vragen over o.a.  wetsvoorstellen en goedkeuringswetten voor internationale verdragen. Een andere belangrijke taak van de Raad van State is dat zij sinds 1 september 2019 is de toetsing van de Klimaatwet doen! Wat dat betreft is onze Tumbler natuurlijk een uitstekende match als we het dan over duurzaamheid hebben.

De Raad van State koos voor 6 verschillende, fris gekleurde Tumblers. Deze hebben we door middel van een lasergravure voorzien van een grappige quote en uiteraard het logo. Het resultaat is een stijlvolle eyecatcher die door de leuke quote een glimlach op je gezicht tovert.  Wij snappen dus wel dat deze Tumblers het goed doen in de collectie! Want zeg nu zelf, wie krijgt er nu niet graag zo’n vrolijk cadeau? De Tumbler is inmiddels in 14 fraaie kleuren beschikbaar, dus keus genoeg!

Wij zijn dan ook uitermate trots op deze terugkerende samenwerking en hopen dat Raad van State nog heel veel mensen blij gaat maken met onze Tumblers.

De afdeling Communicatie van de Raad van State neemt al jaren tumblers af bij Retulp. De thermosflessen zijn een grote aanwinst in onze collectie van goodies die we uitdelen aan relaties en (oud-)collega’s. De flessen hebben een chique uitstraling en zijn erg gewild. Het contact met Retulp is altijd fijn, in het bijzonder door het snelle schakelen met Michel Koridon. We zetten de samenwerking dan ook met groot plezier voort.