Vakantie in eigen land?

Maak kennis met city marketing!

Retulp waterflessen bedrukken

Citymarketing is een nieuwe trend waar je steeds vaker van hoort, maar wat is dit nou eigenlijk? Citymarketing omvat de promotionele activiteiten waarin een stad centraal staat. Het doel hierbij is het verspreiden van het positieve stadsimago. Het gaat dus om een goed stadsgevoel, waarbij gefocust wordt op bezoekers, bedrijven en bovenal de bewoners. Op deze manier worden er meer bezoekers, bedrijven en toeristen naar de stad getrokken. Vooral in deze tijd is dat erg belangrijk, omdat door de toenemende globalisering bedrijven en bewoners zich overal kunnen vestigen. Op deze manier zorg je er dus voor dat jouw dorp, stad, plaats of unieke locatie opvalt!

Retulp waterflessen laten bedrukken

Voordelen van citymarketing

Het inzetten van marketing voor een stad draagt dus enerzijds bij aan het behouden van huidige bewoners en bedrijven, maar vooral aan het aantrekken van nieuwe. Citymarketing helpt hierbij de concurrentiepositie van een gemeente of stad te versterken. Er zijn dan ook verschillende voordelen van citymarketing te benoemen:

  • Stimuleren van de lokale economie;
  • Lokale bedrijven worden beter zichtbaar;
  • Bewoners stimuleren meer te consumeren in eigen woongebied;
  • Vergroting aantrekkingskracht bewoners en toeristen;
  • Positief stadsimago verspreiden.

Citymarketing is daarnaast toegankelijk voor iedereen. Of je nu op vakantie gaat in eigen land, uit het buitenland komt of op zoek bent naar een passend lokaal relatiegeschenk.

Retulp en citymarketing

Ook Retulp houdt zich bezig met citymarketing. Dit wordt gedaan door de stad op een positieve manier te promoten met een passend en uniek product. Met Retulp flessen, thermosbekers of lunchproducten kun je een duurzaam relatiegeschenk bedrukken met een goed verhaal. Je kunt je relatiegeschenk of citymarketing laten bedrukken of graveren met een logo, slogan, design of naam. Voor ieder wat wils!

Voorbeelden van citymarketing door Retulp

  1. De naam van de stad

Het is mogelijk om een fles naar keuze te bedrukken met de naam van de stad. Hieronder een voorbeeld van Amsterdam:

Retulp Amsterdam flessen laten bedrukken

2. Slogan/logo en naam van de stad

Ook kan er naast de naam een eigen gekozen slogan of logo toegevoegd worden.

Hieronder een voorbeeld van Ameland en Groningen:

3. Evenementen in de stad

Bovendien is het mogelijk bepaalde evenementen in de stad extra te promoten door het bedrukken van een onze producten. Hieronder een voorbeeld van Terschelling:

4. Skyline van de stad

Tenslotte is het ook mogelijk de skyline van de stad rondom de fles te laten bedrukken of graveren. Wist je dat we naast flessen ook lunchproducten bedrukken? Hieronder een voorbeeld van Zutphen:

Retulp lunch

Ben je op zoek naar passende citymarketing? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.