Goed nieuws voor alle bedrijven!

De WKR (werkkostenregeling) is verruimd

Nadat de overheid vanaf 1 januari 2020 de werkkostenregeling in Nederland al had verruimd met een half procent naar 1,7% heeft de overheid besloten dit nu tijdelijk te verruimen naar 3% tot eind 2020. Deze onverwachte verruiming heeft alles te maken met het coronavirus. De 3% is geldig voor de eerste €400.000 van de loonsom per werkgever, hierdoor is dit extra gunstig voor de mkb.

Waar vanaf begin dit jaar alle bedrijven er al met €2.000 aan onbelaste vergoedingen op vooruit gingen, is dat nu dus nog meer door het coronavirus. Dit zijn natuurlijk mooie berichten voor bedrijven die hun personeel graag willen verrassen of bedanken voor hun inzet. De werkkostenregeling is in het leven geroepen om bijvoorbeeld een personeelsgeschenk te doen of om aan het einde van het jaar het personeel te belonen met een mooi kerstpakket.

WKR en personeelsgeschenken

Een personeelsgeschenk is al jaren de manier om aan je personeel te laten weten dat je blij met ze bent. Zeker in deze tijden van het coronavirus waarin bedrijven het lastig hebben is het belangrijk om je personeel te belonen voor hun inzet, want het zijn geen gemakkelijke tijden. Het is nu dus extra gunstig voor bedrijven nu de overheid de WKR tijdelijk heeft verruimd naar 3% onbelast van de loonsom.

Zeker in deze tijden wil je dat je personeel een gezonde levensstijl heeft en goed voor zichzelf zorgt. Een van de gemakkelijke manieren is voldoende hydrateren met de duurzame flessen van Retulp. Een leuk en duurzaam cadeau waar het personeel blij mee zal zijn. Retulp heeft waterflessen en thermosbekers in diverse kleuren. Ook is het mogelijk om de flessen te laten graveren met eigen logo of de namen van je personeel. Nét even iets persoonlijker.

WKR en kerstgeschenken

Kerst is de tijd van het jaar om het personeel te belonen met een bedankje. Wie aan kerst denkt, denkt aan warmte, saamhorigheid en gezelligheid. Het is als bedrijf dus belangrijk, en zeker nu, om het personeel te bedanken voor hun inzet dit jaar. Want zeg nou zelf, niemand had verwacht dat het zo’n jaar zou worden. Voor de onderneming is het dit jaar interessant door het belastingvoordeel omtrent WKR maar ook als blijk van waardering.

Retulp heeft diverse duurzame bekers en flessen in het assortiment die ideaal zijn als kerstpakket voor het personeel. Daarnaast heeft Retulp een aantal mooie, duurzame en maatschappelijk verantwoordelijke kerstpakketen samengesteld. Bij alle producten en pakketten doneert Retulp 1000 keer de inhoud van de fles aan water aan landen die dat nodig hebben. Met de producten van Retulp heb je dus niet alleen een geschenk voor je personeel, maar ook voor de ander en de planeet is Retulp de ideale oplossing als kerstgeschenk.

Ben je benieuwd wat Retulp voor jouw personeelsgeschenken kan betekenen?