Kerstpakketten trends 2020

Wil jij je personeel bedanken met kerst? Dit zijn de trends op het gebied van kerstpakketten 2020!

Gezond kerstgeschenk

Voor iedereen is het jaar 2020 een jaar om nooit meer te vergeten. Niemand had begin dit jaar verwacht dat een virus ons leven zo zou beïnvloeden. Des te meer de reden om het personeel dit jaar de bedanken voor hun inzet! Zeg dag tegen de cadeaubon of het bloemetje en geef een personeel een kerstgeschenk om nooit meer te vergeten.

Dit jaar hebben we kerstpakketten trends voor 2020 op een rijtje gezet om je personeel te kunnen verrassen met een origineel kerstpakket.

Retulp Remask duurzame herbruikbare mondkapjes

Thema kerstpakketten

Voldoende kleur zorgt voor vrolijkheid bij het personeel. Een nieuwe trend is dan ook, geef een kerstcadeau in een kleurrijk thema. Ga bijvoorbeeld voor de klassieke kerst kleuren groen en rood, maar ook pastelkleuren zijn tegenwoordig helemaal hot! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Retulp tumblers een unieke thermosfles die verkrijgbaar is in 14 verrassende kleuren. Daarnaast houdt de fles warme dranken tot 8 uur warm en koude dranken tot maar liefst 16 uur koud. Een unieke en kleurrijke toevoeging aan je thema kerstpakket.

Food kerstpakketten

Een klassieker op het gebied van kerstpakketten. Liefde gaat door de maag, dus ook lekker eten en drinken is zeker een must in ieder kerstpakket. Think out of the box en doe eens iets anders dan popcorn en wijn! Ga bijvoorbeeld voor iets lekkers in combinatie met een lunch box of een food container. Zo genieten je werknemers ook ná de kerst van al het lekkers onderweg.

Retulp lunch

Duurzame kerstpakketten

Mensen worden zich steeds meer bewuster van duurzaamheid, en een duurzaam kerstgeschenk is de ideale vervanger van het klassieke voedsel personeelsgeschenk. De tijd dat er honderden plasticbekertjes bij het koffiezetapparaat stonden moeten we ver achter ons laten, een toekomst zonder al deze single use plastic is veel beter. Een thermosbeker van Retulp is leuker, mooier en een veel bewustere keuze! Daarnaast wordt er bij iedere verkochte fles ook 1000 keer de inhoud aan water gedoneerd aan landen die het echt nodig hebben, dus goed voor jezelf een ander en de planeet!

Persoonlijk kerstgeschenk

Alle geschenken zullen worden gewaardeerd door het personeel, want het blijft een cadeautje. Maar als je het personeel echt speciaal wil bedanken kom je op een persoonlijk kerstgeschenk uit. Er is niets leukers om te krijgen dan een cadeau wat speciaal voor jou is gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Retulp fles met bedrukking van het bedrijfslogo. Of nóg beter, een Retulp fles met persoonlijke (naam)gravering! Hierin zijn talloze mogelijkheden, voor meer informatie; neem contact met ons op!

Combineer!

Het leukste is natuurlijk om al deze kerstpakketten trends met elkaar te combineren. Het personeel zal het zeker waarderen en zeker kracht en motivatie geven om er in 2021 weer keihard voor te gaan!

Tijdens het lezen interesse gekregen in één of meerdere van onze producten? Of wilt je de mogelijkheden bespreken van Retulp in je kerstpakket? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken alle mogelijkheden graag.