Zero Waste Week Apeldoorn

Afgelopen week stond Apeldoorn in het teken van duurzaamheid en afval-vrij leven tijdens de derde editie van de Zero Waste Week Apeldoorn. Dit werd georganiseerd door Stichting Zero Waste Apeldoorn en diverse lokale organisaties. In deze blog gaan we dieper in op de bijdrage van Retulp aan deze inspirerende week vol activiteiten voor jong en oud in de gemeente. Ontdek hoe onze betrokkenheid bij de Zero Waste Week bijdraagt aan bewustwording rondom duurzaamheid en verspilling!

Duurzaamheidsinitiatieven tijdens Zero Waste Week

De Zero Waste Week Apeldoorn biedt niet alleen educatieve evenementen en activiteiten, maar het is ook een platform waar verschillende duurzaamheidsinitiatieven samenkomen om hun bijdrage aan een groenere toekomst te presenteren. Lokale bedrijven en organisaties zetten zich in om duurzame producten en diensten te promoten die bijdragen aan afvalvermindering en milieubehoud. Het is een gelegenheid om in contact te komen met innovatieve duurzame oplossingen en inspiratie op te doen voor je eigen levensstijl. Uiteraard steunen we namens Retulp dit goede duurzame initiatief!

Test je kennis over plastic afval en win duurzame prijzen

Tijdens de Zero Waste Week organiseerde we namens Retulp een boeiende quiz over plastic afval, waarbij deelnemers Retulp producten konden winnen. Bij deelname aan de quiz kon je bijvoorbeeld een thermosbeker, koffie beker to go of waterfles winnen.

Had je hier graag bij willen zijn? Goed nieuws! Je kunt namelijk binnenkort ook mee doen en mooie duurzame prijzen winnen. Ben jij klaar om je kennis over plastic afval te testen? Vanaf volgende week kun je wekelijks via de Insta en Facebook van Retulp deelnemen aan een meerkeuzevraag. Bij een correct antwoord ontvang je een 50% kortingscode voor een product naar keuze op onze webshop. En wie weet, misschien win je wel het geweldige duurzame Retulp pakket ter waarde van € 65. In dit pakket zit een Retulp drinkfles, Retulp lunchbag, netttasje en Retulp thermosfles. Leer meer over hoe Retulp bijdraagt aan bewustwording over plastic afvalvermindering en maak tegelijkertijd kans op mooie prijzen. Op deze manier kunnen we samen bijdragen aan een groenere wereld.

Zero Waste met Retulp

Door samen te werken met evenementen zoals de Zero Waste Week, laten we zien hoe belangrijk het is om duurzaam te leven. Onze acties tijdens deze week laten onze inzet voor het milieu zien. Onze missie is simpel: het verminderen van plastic afval wereldwijd. Dit past naadloos bij de kern van de Zero Waste Week. We willen duurzaamheid makkelijk maken voor iedereen! Dit doen we door herbruikbare waterflessen, thermosbekers en lunchboxen aan te bieden. We bieden mooie, duurzame producten die goed zijn voor de planeet. Door te kiezen voor herbruikbare producten, draag je bij aan een wereld zonder afval. Bekijk onze duurzame producten of neem eenvoudig contact met ons op.