Retulp X Wildflower Climbing

Op 31 oktober was de grote dag, Wildflower Climbing opende haar deuren. Een non-profit organisatie welke een passie heeft voor klimmen en de omgeving waarin dit gebeurd. Hun streven is ook om een nationaal training center op te zetten waar alle benodigde expertise en faciliteiten te verkrijgen zijn.

Als klimmer sta je erg dicht bij de natuur. De route en de ervaring is afhankelijk van wat de natuur te bieden heeft. Duurzaamheid staat dan ook erg hoog in het vaandel bij Wildflower Climbing. Wildflower Climbing streeft ernaar om een zo klein mogelijke footprint te hebben. Zij bieden faciliteiten en producten aan die niet alleen jezelf goed laten voelen, maar welke ook duurzaam zijn en dus goed voor de planeet.  Alle winst wat gerealiseerd wordt, wordt geïnvesteerd in de klimgemeenschap en klim gerelateerde initiatieven. Daarnaast wordt er teruggegeven aan de planeet en mens via de organisatie 1% for the planet.

Naast klimfaciliteiten kun je bij Wildflower climbing ook terrecht voor duurzame producten, waaronder onze fusion waterfles. Deze hebben wij voorzien van het logo van Wildflower climbing en de tekst, “As above, so below”. Want een mooie duurzame waterfles mag dan ook niet ontbreken bij een lastige klimroute.