Spring eruit met je eigen Retulp tas!

Dagelijks zie je ze voorbij komen, grote vrachtwagens vol met goederen en producten. Beschermd door de zeilen aan de zijkant van de vrachtwagens. Bij het maken van deze zeilen wordt er een deel niet gebruikt, en dit komt vaak bij het afval terecht. Zonde! Want van dit materiaal kun je hele mooie producten maken.

Dit is precies het concept van de Upline tassenlijn. Deze tassen worden namelijk volledig gemaakt van geupcyclede materialen. Bij aankoop van één van deze tassen help jij dus mee om de hoeveelheid afval tegen te gaan. Daarnaast ben jij eigenaar van een echte praktische eyecatcher! Deze tassen kun je namelijk voor van alles gebruiken. Deze tassen zijn waterafstotend en kunnen tegen een stootje. Ideaal dus voor een ritje naar de supermarkt of naar de sportschool.

Bovendien help je ook je medemens door aankoop van een Upline tas. Deze tassen worden gemaakt door mensen welke een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Dit biedt hun de mogelijkheid om onder goede arbeidsomstandigheden nieuwe vaardigheden te leren. Dit gebeurt allemaal lokaal op Nederlandse bodem!

Wil jij nu ook graag deze shopper? Dan heb ik erg goed nieuws!

De Upline shopper is nu namelijk ook beschikbaar in onze webshop in vier trendy kleuren!

Geïnteresseerd in deze tassen voor jouw bedrijf? Geen probleem! Deze zijn ook te bedrukken of labelen. Neem dan met ons contact op voor meer informatie.