Unieke cadeaus voor de dag van de zorg

In de hectische wereld van de zorg, waar toewijding en medeleven centraal staan, verdienen zorgprofessionals een moment van waardering. Op 12 mei is het de nationale dag van de zorg. De Dag van de Zorg is de perfecte gelegenheid om de mensen te eren die dag en nacht werken om anderen te helpen. Daarom hebben we bij Retulp een assortiment duurzame geschenken samengesteld die niet alleen praktisch zijn maar ook een teken van waardering uitstralen. Hier zijn enkele unieke cadeau-ideeën om de zorgprofessionals in het zonnetje te zetten.

Koffiebekers met unieke boodschap

Gun zorgprofessionals een moment van ontspanning met onze herbruikbare koffiebekers tijdens hun welverdiende koffiepauze. De koffiebekers zijn BPA vrij en gemaakt van duurzaam materiaal.  Hergebruik is de toekomst met de nieuwe SUP wetgeving. Voeg een inspirerende of unieke boodschap toe aan de herbruikbare bekers en geef een echt persoonlijk cadeau. Ook is het mogelijk de bekers full color te bedrukken. Elke slok herinnert de mensen in de zorg aan de waardering van de samenleving voor hun onvermoeibare inzet.

Lunch pods met logo bedrukken

Zorg dat zorgprofessionals hun maaltijden warm kunnen houden met thermos Lunch Pods. Deze praktische lunch pods van 500 ml zijn gemaakt van roestvrijstaal en houden tot 6 uur warm en tot 8 uur koud. Ideaal voor soep, salade of yoghurt. Deze handige thermos voedselcontainers zijn niet alleen duurzaam, maar kunnen ook worden bedrukt met een persoonlijke boodschap of logo. Een unieke manier om waardering te tonen voor de inspanningen van de mensen in de zorg.

Thermosflessen met namen graveren

Zorg ervoor dat zorgprofessionals altijd gehydrateerd blijven, zelfs tijdens de drukste dagen. Met onze hoogwaardige RVS thermosflessen heb je altijd je favoriete drankje bij de hand. Deze thermosbekers zijn niet alleen functioneel, maar ook gemaakt met oog voor duurzaamheid en stijl. Wat deze thermosbekers echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid tot personalisatie. Door de thermosflessen te graveren met namen, wordt elke slok een warme herinnering aan de waardering van de samenleving. Deze kleine, dagelijkse herinnering aan hun waarde en impact kan een bron van kracht en inspiratie zijn in hun veeleisende werk.

Herbruikbare lunchzakjes op maat

Laat mensen in de zorg genieten van hun lunch op een duurzame manier. Herbruikbare lunchzakjes zijn ideaal voor dagelijks gebruik. De opvouwbare lunchwraps zijn herbruikbaar en wasbaar in de wasmachine. Op deze manier wordt er ook nog eens wegwerpplastic bespaard. Geef een uniek cadeau door de lunchzakjes op maat te maken. Kies bijvoorbeeld voor een bedrukt lunchzakje met logo of eigen boodschap. Een kleine, maar betekenisvolle herinnering aan de impact van hun werk.

Nachhaltige Lunch-Artikel für Unterwegs

Over Retulp

Bij Retulp maken we producten die goed zijn voor de planeet en handig voor jou. Onze duurzame drinkflessen, lunchboxen, en herbruikbare zakjes helpen jou en de aarde gezond te blijven. We willen wegwerpplastic verminderen en iedereen aansporen om bewuster te leven. Elk product dat je bij ons kiest, maakt echt een verschil. Speciaal voor de Dag van de Zorg hebben we leuke cadeaus om de zorg-helden te bedanken. Dus, als je een uniek en milieuvriendelijk geschenk zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem eenvoudig contact met ons op via onderstaande knop en vind het perfecte cadeau dat laat zien hoeveel je om de zorg en onze planeet geeft.