RETULP X NATIVE

Bedrukte thermosflessen voor NATIVE.

Een wandeling maken onder het genot van een drankje to go die je bij je lokale koffiebar hebt gehaald. Misschien herken je jezelf hierin en is het tegenwoordig, net zoals voor velen in Nederland, hét uitje van de dag geworden. Helaas worden hierbij veelvuldig wegwerp bekertjes gebruikt en groeit het eenmalig gebruik van afval nog altijd. Mooi om te zien dat steeds meer horeca gelegenheden zich hiervan bewust worden en daarom alternatieven willen aanbieden. Zo hebben we deze week: NATIVE.

NATIVE is een sfeervolle espressobar in het hart van Haarlem. Je kunt er terecht om te ontspannen onder het genot van onder andere koffie en bijzondere theetjes. Het bedrijf is opgericht door Myriam en Maria en vormen samen met drie andere ondernemende vrouwen het NATIVE team. De naam NATIVE staat voor oorsprong en inspireert het bedrijf om voortdurend in hun productkeuze op zoek te gaan naar producten met een oorspronkelijk verhaal, zo dicht mogelijk bij de natuur. Omdat ook NATIVE vanwege COVID-19 alleen open is voor to go, was het team op zoek naar alternatieven om voor de kartonnen wegwerp bekertjes aan te bieden. Zodoende kwamen ze bij ons terecht.

Waarom Retulp?

Waarom ze voor Retulp hebben gekozen? Volgens Myriam: ‘Voor ons was het belangrijk dat de producten van Retulp een duidelijke oorsprong hebben, zodat we met het product onze gasten kunnen stimuleren minder wegwerp bekertjes te gebruiken’. Zelf noemt ze dat er ook oorsprong in haar ervaring met Retulp zit, ‘We hadden nauwelijks nog akkoord gegeven en na 2 weken waren de bekers al bedrukt bij ons binnen om te verkopen. Ook daar zit oorsprong voor ons in, in samenwerking en in dit geval een heldere en betrokken communicatie. Als het dan ook nog mooi en met aandacht is gemaakt, dan gaan alle eigenaressen van NATIVE jubelen. En dit enthousiasme dragen we over aan de gasten die inmiddels hun thermosbekers laten vullen met onze mooie koffies en theeën.’

De keuze van Myriam viel op de Retulp Tumbler, een RVS thermosbeker die koffie en thee tot zes uur lang warm houdt en smoothies tot acht uur lang koud. Naast het terugdringen van wegwerp afval doneert Retulp per verkochte drinkfles 1000 keer de inhoud aan schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via MadeBlue.

Wil jij ook op een zichtbare en tastbare manier bijdragen aan een duurzame toekomst en plastic voorkomen met een Retulp fles?

Drie redenen voor mooie duurzame flessen met eigen logo en een goed verhaal:

  1. Goed voor jezelf, goed voor een ander en goed voor de planeet;
  2. Scherpe all-in prijzen zonder onverwachte bijkomende kosten met vooraf digitale drukproef;
  3. Snelle levertijd van 8 tot 10 werkdagen en eenvoudig bestellen in 3 stappen. Ontwerp hier je eigen fles met onze configurator. Kies een fles en klik vervolgens op ‘ontwerp je eigen…’

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?