10 voordelen van een Retulp fles!

Alle pluspunten op een rijtje

Ben je opzoek naar een nieuwe drinkfles? Het is natuurlijk lastig te kiezen uit het ruime aanbod van drink -en thermosflessen. Er zijn tegenwoordig veel merken die mooie alternatieven aanbieden voor wegwerpflesjes. Ben je benieuwd om welke redenen je zou kiezen voor een Retulp fles? Hieronder lees je alle voordelen op een rijtje!

1. Een unieke fles

Retulp denkt graag anders dan de rest, en verkoopt daarom andere flessen die je (nog) niet veel in het straatbeeld voorbij ziet komen! Inmiddels is er al een ruim assortiment in RVS flessen, denk bijvoorbeeld aan onze Urbans en Tumblers! Daarnaast verkoopt Retulp ook Bidons gemaakt van rietsuiker, duurzaam en volledig BPA vrij!

2. Veel kleurmogelijkheden

Wij kijken altijd naar de populairste kleuren op het moment, ben je toe aan een nieuwe fles met een stoere kleur? Denk dan bijvoorbeeld aan onze Happy Yellow of Teal Green! Twee hele toffe kleuren, helemaal nu de lente er weer bijna aankomt! Daarnaast laten wij ons graag inspireren door de natuur, denk bijvoorbeeld aan Forest green en Deep Ocean Blue.

3. Makkelijk schoon te houden

In tegenstelling tot de meeste herbruikbare flessen hebben alle flessen van Retulp een grote opening, waardoor het heel gemakkelijk schoon te houden is! Alle flessen van Retulp zijn gemaakt van roestvrijstaal en daardoor zijn er geen nare geurtjes of smaken aanwezig, ideaal! Wil je je fles toch een keer grondig reinigen? Kijk dan via de volgende blog hoe je dat het beste kan aanpakken:

https://retulp.nl/je-retulp-fles-schoonmaken/

4. Donatie van drinkwater aan derdewereldlanden

Wist je dat je bij iedere fles Retulp 1000 maal de inhoud aan water doneert aan derdewereldlanden? Wij bij Retulp vinden het belangrijk dat er naast het verminderen van de plastic soep ook gekeken wordt naar het menselijk aspect. Via stichting Made Blue hebben wij in 2020 ruim 72 miljoen liter water kunnen doneren, hoe mooi is dat?! Wil je meer weten over Made Blue en waar het water precies naar toe gaat? Check dan zeker hun website ook eens: https://madeblue.org/

5. Tegen de plastic soep

Retulp is in 2015 opgericht met als grote doel het verminderen van de als maar groter wordende plastic soep. Een wereldwijd probleem waar we samen wat aan moeten doen.. Wereldwijd worden er volgens de Plastic Soup Foundation elke minuut ruim 1 miljoen flesjes verkocht, een gigantisch groot probleem want minder dan de helft hiervan wordt ingezameld voor recycling. Retulp verkoopt geen plastic flessen, want wij geloven dat voorkomen beter is dan recyclen. Een RVS fles is bovendien veel milieuvriendelijker en geheel recyclebaar.

6. Geld besparen op de lange termijn

Mocht je twijfelen om een Retulp fles te halen, zie het dan als een investering in de toekomst. Een gemiddeld flesje water uit de supermarkt kost al gauw €1. Terwijl het kraanwater in ons land ontzettend goed én lekker is! De aanschaf van een Retulp fles is eenmalig en je hebt er jarenlang plezier van, een wereld zonder plastic soep begint bij jezelf!

7. Lekvrij

Wij geloven in onze kwaliteit, daarom kunnen wij garanderen dat onze Urbans en Tumblers volledig lekvrij zijn. In de dop zit een rubberen ring waardoor bij het goed aandraaien er geen water kan ontsnappen. Retulp flessen kunnen zorgeloos meegenomen worden in de tas.

8. Water is gezond

Deze reden hoeven wij denk ik niet uit te leggen, iedereen weet dat het drinken van twee liter water per dag enorm aangeraden is. Maak het jezelf gemakkelijk en denk in flessen! Neem bijvoorbeeld onze Urbans, deze zijn verkrijgbaar in 750ml en 500 ml, waardoor het gemakkelijk bij te houden is hoeveel water je gedronken hebt op een dag

9. Overal te gebruiken

Voldoende blijven drinken is heel belangrijk! Retulp heeft bijvoorbeeld thermosbekers die ideaal zijn voor onderweg in de auto of in het openbaar vervoer. Deze Tumblers zijn voorzien van een theefilter waardoor het (vanzelfsprekend 😊) naast koffie ook zeer geschikt is voor mensen die liever thee drinken. Waterflessen zijn ideaal voor bijvoorbeeld op het werk of in de sportschool, houd je geest helder met water! Wist je dat onze Tumblers warme dranken al tot 6 uur lang warm houden en koude dranken zelfs tot 8 uur koud?!

10. Maak geen onderdeel uit van de weggooicultuur!

Met een drinkfles van Retulp maak je geen deel uit van de weggooi cultuur. Vraag bij jouw favoriete koffiezaak of ze je Tumbler kunnen vullen. Veel van deze bekers zijn gemaakt van papier, wat een schijnoplossing is, aangezien er daarvoor weer miljoenen bomen worden gekapt.

Enthousiast geworden over ons én onze producten? Leuk! Via de volgende link ga je naar onze webshop: https://consumer.retulp.nl/