Duurzaam en origineel personeelsgeschenk voor Gebiedsmanagers

Voor de afgelopen feestdagen hebben we weer voor diverse bedrijven mooie, duurzame geschenken mogen verzorgen. Bijvoorbeeld een duurzaam geschenk voor Gebiedsmanagers! Ā Gebiedsmanagers werkt aan duurzaam ingerichte buitenruimte. Denk hierbij aan de transformatie van een weiland, verouderde woonwijk of een fabrieksterrein naar een hedendaags woon-, werk- of natuurgebied. Bij dit soort projecten spelen veel verschillende belangen een rol. Gebiedsmanagers ondersteunt zowel de initiatiefnemers als de aannemers Ā bij het helder krijgen en uitwerken van het plan zodat alle partijen tevreden zijn. Ā Omdat circulariteit een van hun speerpunten is, was een duurzaam geschenk voor Gebiedsmanagers een logische keuze. Ideaal als eindejaarsgeschenk of als origineel en duurzaam personeelsgeschenk!

Bij Retulp zijn we altijd blij als dit soort duurzame ondernemingen de weg naar onze producten weten te vinden. We ondersteunen het hele proces van A-Z. Dit kan zijn door het adviseren over welke type fles, of in dit geval door het aanleveren van diverse digitale voorbeelden van de diverse opties voor het personaliseren. Door een mooie visual kan onze klant veel beter zien wat erĀ  van het eindresultaat verwacht mag worden. En, uiteraard zorgen we ervoor dat de flessen op tijd geleverd worden!

Gebiedsmanagers maakte de keuze voor onze Tumbler Thermosfles. Deze handzame fles met een inhoud van 300 ml Ā is er in inmiddels in 15 kleuren, dus altijd wel een kleur die past. In dit geval viel de keuze op 6 verschillende kleuren. Wij voorzagen deze flessen van een gravure aan 2 zijden. Op de ene zijde het logo en op de andere zijde de ondertitel ā€˜Ruimte voor Resultaatā€™. Nou, dat Ā resultaat is een stijlvolle fles geworden die voor veel gebruiksplezier gaat zorgen! Voor ons natuurlijk een feestje om dit in 6 kleuren te mogen uitvoeren!

Wij zijn er trots op dat medewerkers en relaties van Gebiedsmanagers verwend zijn met een van onze flessen!

Bij Retulp vinden we het geweldig als bedrijven die zich inzetten voor een duurzame toekomst kiezen voor onze producten. Wij zijn trots op deze samenwerking en het mooie resultaat. Zoek je ook een uniek en duurzaam geschenk voor jouw team of relaties? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!