Retulp en Playitas Resort

Als we het over duurzame samenwerkingen hebben mag de samenwerking tussen Retulp en Playitas zeker genoemd worden. Met deze klant hebben we inmiddels al heel wat jaren een bijzondere samenwerking. Playitas Resort is een sport en fitness resort op Fuerteventura. In dit resort vinden professionele atleten alle faciliteiten om goed te trainen. En dat ook nog onder optimale weersomstandigheden. Maar ook voor de recreatieve sporter is hier alle ruimte. Op het resort bevindt zich naast alle trainingsfaciliteiten ook een sportshop. Met bidons voor deze shop begon de samenwerking tussen Retulp en Playitas.

De filosofie van Playitas promoot een gezonde lifestyle voor haar gasten. Dit proberen zij op een zo duurzame manier te doen met zorg voor de omgeving. Zo zijn zij in het bezit van een Gold Certificate van Travelife for Accommodation Sustainablity.  Dit certificaat hebben zij onder andere verdiend omdat zij hun impact op het milieu zo veel mogelijk minimaliseren. Daarbij zetten ze zich ook nog in voor het welzijn van dieren en de biodiversiteit. Het verkopen van duurzame flessen ondersteunt hen in deze doelen omdat deze ervoor zorgen dat er minder wegwerp verpakkingen in het milieu terecht komen.

Recentelijk heeft Playitas ervoor gekozen om hun range aan Retulp producten uit te breiden.  Naast de bidon kunnen hun gasten nu ook voor andere (actieve) momenten een duurzaam oplossing vinden. Voor na het trainen is er de bio shaker waarmee je moeiteloos snel en simpel je shake klaarmaakt. De liefhebber van warme dranken kan met de Tumbler of Travel Cup ook onderweg genieten. En met de Big Mug in twee kleuren is het ook een peulenschil om bij het verkennen van Fuerteventura een heerlijke, gezonde lunch mee te nemen.

De bidon en de Bio Shaker werden door middel voorzien van het Playitas logo. De Tumbler, Travel Cup en Big Mugs zijn veredeld met een mooie gravure. Al met al heeft Playitas zo een mooie collectie om aan te bieden aan al haar gasten. Uiteraard hopen wij dat deze mooie duurzame samenwerking zal resulteren in nog meer mooie projecten samen!