Duurzame geschenken voor de dag van de leraar

5 oktober staat in het teken van de dag van de leraar. Tijdens deze dag zetten we leraren in het zonnetje en benadrukken we het belang van onderwijs. Het is het perfecte moment voor scholen om hun docenten te waarderen en te bedanken voor hun inzet. Een klein cadeautje als blijk van dank is hierbij een ideale manier om te laten zien hoezeer we hun harde werk waarderen!

Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd geschenk voor dagelijks gebruik. Bekijk hieronder een aantal unieke en duurzame cadeaus om te geven voor de dag van de leraar. We helpen je graag bij het samen stellen van het perfecte duurzame geschenk.

RVS thermosbekers: Een warm blijvend bedankje

Onze thermosbekers van roestvrijstaal zijn perfect om warme dranken in warm te houden tijdens drukke dagen op school. Kies bijvoorbeeld de Tumbler thermosbeker van 300 ml met handig uitneembaar theezeefje. Deze thermosbekers houden tot 6 uur warm en tot 8 uur koud. De thermosbekers zijn niet alleen functioneel, maar ook te bedrukken of met een persoonlijke boodschap of met de naam van de leraar. Een geschenk dat niet alleen dagelijks van pas komt, maar ook een blijvende herinnering vormt.

Herbruikbare koffiebekers: Een slok dankbaarheid

Laat leraren genieten van hun favoriete drankje in stijl met onze herbruikbare koffiebekers. Bijvoorbeeld onze populaire Travel Cup van 250 ml, die volgens een uitgebreide LCA test in juli 2023 is verkozen tot beste alternatief rondom de nieuwe SUP-wetgeving. De koffiebekers to go zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook volledig te personaliseren. Voeg een motiverende quote toe of bedruk de koffiebekers met het schoollogo om een blijvende indruk achter te laten. De koffiebekers zijn ideaal voor onderweg of op school en passen onder ieder koffiezetapparaat.

Retulp universiteit herbruikbare thermosbeker SUP wetgeving Nissa Cafe

Praktische lunchboxen: Een smaakvol bedankje

Geef leraren de mogelijkheid om hun lunch in stijl mee te nemen met onze lunchboxen. De broodtrommels hebben een stevige bamboe deksel en zijn gemaakt van BPA-vrij PP. Wil je een echt uniek cadeau geven? Personaliseer de lunchboxen met een naam of een hartelijke boodschap, zodat ze elke dag herinnerd worden aan jouw dankbaarheid. Een duurzaam en praktisch geschenk dat dagelijks van nut is!

Thermos lunchboxen: Warme waardering

Toon je waardering met gepersonaliseerde thermos lunchboxen. Laat leraren genieten van een warme maaltijd met onze RVS voedselcontainers. Ideaal voor zowel warm als koud eten, zoals soep, salades of yoghurt. De voedselcontainers houden tot 6 uur warm en tot 8 uur koud. Deze thermos lunchboxen kunnen bedrukt worden met een speciaal ontwerp of een persoonlijke boodschap. Of laat de thermos lunchboxen bedrukken met de naam van de leraar. Hierdoor geef je ze niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een hartverwarmend gebaar van dankbaarheid.

Toon je waardering dit jaar met een duurzaam en persoonlijk geschenk van Retulp. Laten we samen leraren bedanken voor hun inzet en bijdrage aan de toekomst! Geef niet zomaar een cadeau, maar geef een betekenisvol geschenk dat niet alleen duurzaam is maar ook een persoonlijk tintje heeft. Kies voor unieke geschenken en maak de Dag van de Leraar een onvergetelijke ervaring. We helpen je graag verder bij het samen stellen en personaliseren van het perfecte cadeau.

Over Retulp

Onze missie is simpel: het verminderen van wegwerpplastic en het stimuleren van een duurzamere lifestyle met onze herbruikbare drinkflessen, koffiebekers, lunchboxen en koeltassen. Dit maakt producten van Retulp niet alleen mooie geschenken, maar dragen ook bij aan een groenere wereld. Of je nu een persoonlijke boodschap wilt toevoegen, een naam wilt graveren, of het schoollogo wilt laten bedrukken, Retulp maakt het mogelijk. Neem eenvoudig contact met ons op via onderstaande knop. Ons team staat voor je klaar om je te helpen!