Duurzame herfst essentials

September is alweer bijna afgelopen en de herfst klop aan onze deur. Voor sommigen een wat melancholisch moment om de zomer vaarwel te zeggen. Anderen daarentegen verheugen zich op een tijd vol gezelligheid. Wil jij deze herfst ook werk maken van wat duurzamer leven? In deze blog delen we met jou een paar onmisbare duurzame herfst essentials.

Je comfortabel voelen als het buiten koud is begint met lekkere warme voeten. Dus investeer in echte comfortabele sokken die je thuis kan dragen.  Verwen jezelf met van die echte dikke sokken die in geen enkele schoen passen, maar je voeten heerlijk warm houden. Natuurlijke materialen als wol zijn eigenlijk het lekkerst en er zijn steeds meer merken die diervriendelijkheid in de gaten houden!

Moet je toch de deur uit dan staat niks je in de weg om een heerlijk warm drankje mee te nemen. Hoef je niet zo ver dan is de Retulp Travel Cup ideaal. Deze beker houdt je drankje tot 30 minuten warm en door het praktische deksel geen geknoei. En als je Travel Cup leeg is maar je wil toch nog een warm drankje dan kun je deze beker perfect laten bijvullen bij jouw favoriete coffee bar! Het hippe uiterlijk van deze cup maakt hem ook nog eens tot een echte eye catcher!

Voor de wat langere trips waarbij je onderweg toch wil kunnen blijven genieten van hete koffie, thee of chocolademelk hebben we uiteraard ook een heel scala aan thermosflessen. Een echte aanrader waarmee je zeker gezien mag worden is onze Tumbler. Deze thermosfles ziet er niet uit als een thermosfles, maar als een stijlvolle accessoire! De Tumbler past in de bekerhouder van je auto, en past altijd nog wel in je tas. Met een inhoud van 300 ml kun je even vooruit. Ook bijvullen is een fluitje van een cent.

En wil je all-out en ook een warme lunch meenemen? Dan zijn onze Big Mugs precies wat je zoekt. Een stijlvol design waarin je zonder enig probleem je soep, rijst of pasta warm houdt als je onderweg bent. Uiteraard door onszelf getest, en een gevulde Big Mug staat echt garant voor een lunch waarmee je de middag wel doorkomt.

Ideetje: organiseer eens een gezellige bijeenkomst met vrienden in het park of bos waarbij iedereen lekker zijn/haar eigen warme drankjes meeneemt en geniet van al het moois wat de herfst te bieden heeft! Met onze Retulp items steel jij ongetwijfeld de show!