Energie besparen met Retulp

Het zal niemand ontgaan zijn, de energieprijzen stijgen de pan uit. Niet leuk voor onze portemonnee, wel voor het milieu. Want door de hoge prijzen proberen we allemaal toch wat zuiniger te zijn. En dat lukt, want er wordt al heel wat minder verbruikt. Maar wist je dat energie besparen met Retulp juist heel leuk kan zijn?

Wij hebben sinds enige tijd namelijk de Ocean Edition Adventure thermosfles in het assortiment. Deze fles wordt hier op kantoor al liefkozend de bazooka genoemd. Dat is niet voor niets, want met de 1,2 liter inhoud is dit onze grootste fles. Uiteraard is deze fles, zoals de naam als doet vermoeden, ontwikkeld met outdoor avonturen in gedachten. Maar door de inhoud is deze fles ook bij uitstek geschikt om thuis energie mee te besparen.

Gooi de adventure vol met kokend water, hierdoor hoef je de eerste uren je waterkoker niet te gebruiken. Natuurlijk geldt dit ook voor koffie, of, ook lekker, warme chocolademelk. De inhoud van 1,2 Liter is voldoende voor 4 grote mokken van jouw favoriete drankje. En door het strakke uiterlijk misstaat de Adventure niet in je home office, of naast je op de bank.

Wil je helemaal in stijl met de Adventure zijn? Trek dan die stoere trui en lekkere dikke sokken erbij aan, kan de kachel gelijk een graadje lager zonder dat jij inlevert op comfort. En misschien helpt de gedachte dat je op deze manier bijdraagt aan een beter milieu ook. Wist je trouwens dat een deel van de opbrengst van de Adventure ten goede komt aan de bouw van Trash Barriers door Club Kakatua? Kortom, de Adventure heeft alleen maar goede kanten!

Retulp zet zich in voor een duurzamere wereld door innovatieve, milieuvriendelijke drinkflessen en thermosbekers aan te bieden. Onze producten, waaronder de populaire Tumbler thermosbeker en de Ocean Edition Adventure thermosfles, zijn ontworpen om het gebruik van wegwerpplastic te verminderen en energiebesparing te stimuleren. Ontdek hoe eenvoudig het is om bij te dragen aan een plastic vrije wereld en energie te besparen met onze stijlvolle, praktische oplossingen. Bekijk onze webshop met alle duurzame alternatieven voor wegwerpplastic en zet de eerste stap richting een groenere planeet!