Duurzame relatiegeschenken

Voor bedrijven in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Het beginnen van een bedrijf in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie is een leuke maar ook een lastige stap. Het geven van duurzame relatiegeschenken zorgt ervoor dat je opvalt en kan bijdragen aan de naamsbekendheid van het bedrijf.

Waarom is het geven van relatiegeschenken belangrijk?

Zoals benoemt zorgt het geven van een relatiegeschenk ervoor dat je bedrijf opvalt en naamsbekendheid opbouwt. Ook wordt daarmee de loyaliteit van klanten en werknemers aangemoedigd. Door het logo van je bedrijf op producten te laten maken en aan klanten te geven, wordt je klant-bereik vergroot. Door te kiezen voor duurzame relatiegeschenken, draag je bij aan een betere wereld. Dit is dan ook goed voor het imago van je bedrijf.

Ideeën voor duurzame relatiegeschenken

De Travel Cup 

Veel mensen houden van een lekker bakje koffie of thee voor onderweg. Daarom is een Travel Cup van Retulp een leuk relatiegeschenk en ook nog eens erg praktisch. De Travel Cups passen precies onder het koffiezetapparaat en houden je drankje voor 3 kwartier warm. Ook is dit een stuk duurzamer dan wegwerpbekers en voorkom je hier bergen aan afval mee. De Travel Cups zijn ook verkrijgbaar met bedrukking van het eigen logo of slogan!

Big Mug

Net als de koffiebekers zijn Big Mugs handig voor onderweg. Met de lunch-pods kan je zowel warm als koud voedsel meenemen. Eten en drinken blijft tot 6 uur warm en tot 8 uur koud. Dit maakt een Big Mug een erg praktisch relatie geschenk. Hiermee worden je werknemers en klanten aangemoedigd om herbruikbare producten te gebruiken. Wanneer iemand luncht met het product met jouw bedrijfslogo erop, zorg je voor het vergroten van naamsbekendheid.

Een herbruikbare drinkfles 

Water drinken is erg belangrijk, helaas worden hier vaak plastic flesjes voor gebruikt. Plastic flesjes worden vaak maar eenmalig of enkele keren gebruikt, dit zorgt voor een grote hoop plastic afval. Het is veel beter voor het milieu om een herbruikbare waterfles te gebruiken. De herbruikbare flessen van Retulp zijn hier erg geschikt voor. Er is hierbij een ruime keuze uit verschillende drinkflessen en thermosflessen. Een herbruikbare drinkfles met logo erop zorgt niet alleen voor meer naamsbekendheid, maar geeft ook je imago een boost! Dit maakt de Retulp flessen een erg geschikt relatiegeschenk.