Retulp en Leaf

Nog een mooie duurzame samenwerking deze maand, en wel die van Retulp en LeAF. LeAF BV is een onafhankelijke onderzoeks- en adviesorganisatie. Zij zetten hun kennis, expertise en onderzoeksfaciliteiten in voor het terugwinnen en veilig hergebruiken van water, energie en andere waardevolle grondstoffen uit afval en afvalwater. De reststromen van dit proces worden behandeld en gezuiverd zodat ze veilig in de natuur kunnen worden geloosd. De enige aandeelhouder van LeAF, de Lettinga Stichting, zet zich in voor water- en sanitatieprojecten. De klik met Retulp was er dus al snel!

LeAF levert enkel duurzame diensten. Dit betekent dat hun werk altijd ten goede komt aan projecten die bijdragen aan een betere wereld. Niet iedereen heeft de middelen om onze expertise in te kopen. Daarom voeren ze jaarlijks een aantal adviestrajecten onder kostprijs, of gratis, uit. Zo helpen zij anderen een stapje verder. Dit wordt allemaal gefinancierd uit hun winst. Dus ook het vlak van wat terug geven vonden LeAF en Retulp elkaar.

Dit jaar bestaat LeAF BV 25 jaar en dat was reden voor een feestje! Voor deze borrel voor (oud)werknemers, klanten, partners en relaties zocht LeAF een passend aandenken voor de genodigden. De keuze viel al snel op onze Urban fles in de kleur Forest Green. Deze werd door ons voorzien van een mooie gravure met het logo van LeAF. Het resultaat was een stoere en toch stijlvolle fles.

Dat deze fles heeft kunnen bijdragen aan een geslaagd jubileum juichen wij bij Retulp uiteraard alleen maar toe. We begrepen dat de weergoden zelfs hebben meegewerkt tijdens de feestdag. Wij willen LeAF BV uiteraard bedanken voor de samenwerking en feliciteren met dit mooie jubileum!

Als aandenken heeft Retulp RVS drinkflessen laten graferen met ons logo. Een deel van de opbrengst van de flessen wordt ingezet voor Water en Sanitatieprojecten. Deze MVO doelstelling, en het voorkomen van (plastic) afval, sluiten mooi aan bij de doelstellingen van LeAF.