Retulp en ingenieursbureau evan buytendijk

Ingenieursbedrijf Evan Buytendijk is een bedrijf dat staat voor verantwoord en duurzaam hout. Het is een onafhankelijk bureau met enorm veel kennis en kunde op het gebied van hout. Deze unieke combinatie zetten zij in om een bijdrage te leveren aan een duurzame houtbranche. Want zij willen net als Retulp ook in de toekomst blijven genieten van een gezonde aarde en mooie, duurzame houtproducten. Wij zijn dan ook heel blij met deze samenwerking tussen Retulp en Ingenieursbureau Evan Buytendijk!

Je zult je misschien afvragen wat duurzaam is aan het promoten van het gebruik van hout. Maar bij Evan Buytendijk staat duurzaamheid altijd voorop! Zij helpen bij certificering en kennisoverdracht over verantwoord beheer. Want in de verantwoord beheerde bossen van FSC en PEFC worden slechts enkele bomen gekapt en mag het bos daarna herstellen. Dit waarborgt mooi en gezond bos voor de toekomst! Dus hoe meer gecertificeerd bos er is hoe beter dat is voor onze planeet.

Superleuk dus dat wij een mooie blauwe Urban Thermosfles mochten graveren voor deze duurzame ondernemer die ook nog eens bij ons in de buurt gevestigd is. Er is gekozen voor een gravure van het logo omdat dit de meest duurzame manier van personaliseren is. Daarbij gaf een gravure op deze fles met dit strakke logo ook gelijk de gewenste uitstraling.

We zijn heel trots dat wij met deze bewuste onderneming hebben kunnen samenwerken. Doordat zij onze flessen voor hun relaties hebben gekozen kan Retulp weer heel veel liters schoon drinkwater doneren. En wij vertrouwen erop dat deze mooie flessen Ingenieursbureau Evan Buytendijk bij hun relaties top of mind maakt, zodat zij voor nog meer mooie, duurzame bossen kunnen gaan zorgen. Bomen zijn de longen van onze planeet en hebben net als de oceanen wat extra zorg nodig. Enneā€¦.wist jij dat hout dat wordt ingezet om een gebouw of brug te bouwen CO2 opslaat?

Bij Ingenieursbureau Evan Buytendijk (IEB) zijn we altijd op zoek naar oplossingen die bijdragen aan een duurzamere toekomst. Zo ook voor onze relatiegeschenken.

Retulp zet zich in voor herbruikbare en duurzame flessen ten behoeve van een beter milieu en toekomst. IEB herkent zich hierin, want IEB staat voor professioneel verantwoord en duurzaam hout gebruik en voor behoud van de wereldwijde bossen en dus een beter milieu.