Flessen in een eigen custom kleur

Al enige tijd is het mogelijk om een custom kleur fles te verkrijgen bij een groot aantal. Gezien de vraag naar een eigen kleur groeit, zijn wij bij Retulp aan de slag gegaan en met succes!  Het is nu mogelijk bij Retulp om ook bij kleine aantallen, vanaf 48 stuks, flessen in een eigen custom te verkrijgen. Naast een custom kleur is het ook mogelijk om de fles van een speciale coating te voorzien. Bekijk hieronder de opties.

Glossy coating.

Retulp flessen worden standaard geleverd met een matt glimmende coating. Wil jij echt opvallen dan is de glossy coating wat voor jou. De flessen worden dan voorzien van een unieke hoogglanscoating. Dit geeft de fles een unieke en opvallende look! Daarnaast is deze coating ook erg goed bestand tegen krassen. De coating kan in elke kleur op de fles worden gedrukt. Het enigste wat we nodig hebben is de gewenste PMS/ RAL kleur en de fles waar jij in geïnteresseerd bent.

Matte coating.

Past subtiel en stijlvol bij jouw bedrijf? Dan is een mooie matte coating echt iets voor jou. Een matte coating wordt gemaakt door een speciale matte verf op de fles gespoten, welke hecht aan de onderlaag. Het is dus ook mogelijk om naar onze Tumblers, nu een matte Urban te bestellen. Daarnaast kan het ook nog eens precies in jouw huisstijl kleur.

Matte texture. 

Voor de robuste en stoere bedrijven onder ons is dit de perfecte custom structuur. Bij de matte texture voel je het verschil met de normale matte coating. De coating voelt ruwer aan in je hand. Daarnaast zie je de structuur meer in puntjes in plaats van een gladde look.

Wil jij ook een van top tot teen gepersonaliseerde fles in eigen kleur en model? Vertel ons in welke fles je geinteresseerd bent en de gewenste RAL/PMS kleurcode via het onderstaande contact formulier. En dan helpen wij je graag verder!

Aanvraag fles in custom kleur