Een unieke broodtrommel voor school

De vakantie zit er weer op, ouders weer aan het werk en veel kinderen gaan weer naar school. Maar welke broodtrommel koop je voor school? En wat doe je in de broodtrommel? Lees onze tips en laat je inspireren. Dan gaat jouw kind elke dag met plezier naar school!

Een unieke broodtrommel voor school

De schooltas zit al vrij snel vol. Het is dus belangrijk om een broodtrommel te kopen die niet te groot maar ook zeker niet te klein is. Daarnaast wil je natuurlijk dat deze lekvrij. De Retulp lunchbox is een erg geschikte broodtrommel voor kinderen. De broodtrommel is een handzaam formaat en is in drie verschillende kleuren te verkrijgen. De bamboe deksel is als snijplank te gebruiken en is voorzien van een lekvrije strip. Waardoor de box goed afsluit en voorkomt dat er vloeistoffen in de rugzak van je kind lekt.

Lunchpod

Is je kind toch meer fan van een yoghurt-to-go of een lekkere smoothie? Dan is de Big Mug misschien een betere optie! Deze dubbelwandige RVS mug is heeft een inhoudt van 500ml en is te verkrijgen in verschillende kleuren. Het heeft een grote opening waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is.

Wat moet er in de lunchtrommel?

Als je gezond wilt eten, eet dan alle kleuren van de regenboog. Geef je kind dus een kleurrijke maaltijd met stukjes rode aardbei, oranje worteltjes, gele bananen, groene kiwi’s en blauwe bessen. Je kunt dit natuurlijk aanpassen aan de wensen van je kind en aan het seizoen. Houdt je kind niet van wortels? Kies dan bijvoorbeeld abrikoos of mandarijn als alternatief.

Wil je dat je kind ook groenten eet? Bak dan bijvoorbeeld een worteltaart. Wie weet, misschien vindt je kind de taart wel lekker. Zo niet, wees dan niet verdrietig. Er zijn duizenden recepten op internet te vinden. Kies elke week een ander recept en probeer het samen uit. Veel bakplezier!

Tips voor een heerlijke lunch

Voor elk kind en elke smaak hebben wij een passende broodtrommel. Vul de lunchtrommel met lekker en gezond eten om het buikje van je kind te vullen. Natuurlijk wil je niet dat je kind zijn lunch niet opeet. Zorg er dus voor dat het niet alleen lekker smaakt, maar er ook goed uitziet, want het oog eet ook mee. Het is dus belangrijk om de lunch aantrekkelijk te presenteren en te verpakken. Door een broodtrommel te gebruiken, blijft de lunch heerlijk vers. Bovendien heb je ook geen boterhamzakjes nodig. Zo doet u ook nog iets voor het milieu!

Broodtrommels en lunchboxen van Retulp

Retulp staat voor duurzaamheid en stijl, perfect voor elke dag. Onze producten, van veelzijdige lunchboxen tot praktische drinkflessen, zijn ontworpen met zowel het milieu als jouw dagelijkse behoeften in gedachten. Daarom biedt Retulp een breed scala aan milieuvriendelijke opties die niet alleen functioneel en duurzaam zijn, maar ook stijlvol. Of je nu een broodtrommel nodig hebt voor school of een thermosfles voor onderweg, Retulp heeft een duurzame oplossing.

Wil jij een leuke lunchbox of broodtrommel bestellen? Dat kan! Deze zijn te bestellen via onze webshop en bol.com.