Op pad met de Mission Edition Backpack

Ondanks dat de vakanties zo ongeveer voorbij zijn stellen wij je graag voor aan het perfecte reismaatje! De Mission Edition Cooler Backpack is deze zomer uitgebreid getest door diverse collega’s en nu ook voor jou verkrijgbaar!

Deze rugzak is onderdeel van onze Mission Edition Ocean lijn die is ontwikkeld in samenwerking met Club Kakatua. Met elke verkochte rugzak wordt een bijdrage geleverd aan het aanleggen van nog meer Trash Barriers in Indonesië. Deze zorgen ervoor dat afval uit de rivieren de oceaan niet kan bereiken.

Deze speciale rugtas is gemaakt van duurzaam materiaal zodat de tas lang meegaat en heeft een stijlvolle look. Wat hem echt tot het perfecte reismaatje maakt is de 5 mm dikke PEVA voering. Deze zorgt er namelijk voor dat deze rugzak supergoede koeleigenschappen heeft. Ideaal dus voor als je op pad gaat en je eigen lunch meeneemt. Ook in de hitte van de afgelopen zomer deed deze voering uitstekend dienst. Zelfs na uren in de zon lopen bleven eten en drinken heerlijk koel.

Voordeel van het duurzame materiaal is dat de rugtas tegen een stootje kan. Je kan deze tas dus gerust op een ruwe ondergrond neerzetten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadigingen. Perfect dus als je fan bent van lange wandelingen in de natuur. Maar ook heel geschikt dus voor de student bij wie een rugzak nogal wat te lijden heeft.

Voor de laatste is een ander voordeel van deze mooie rugzak de ruimte. Daar is namelijk niet op bezuinigd. Een 17 inch laptop past gerust in deze rugzak. En dan hou je nog ruimte over voor je andere spullen. Je drinkfles heb je altijd makkelijk bij de hand door het speciale vak aan de zijkant.

Tot slot moeten we het uiteraard nog even over het draagcomfort hebben. Want eerlijk is eerlijk, dat is misschien wel het allerbelangrijkste! Ook dat hebben we deze zomer goed kunnen testen. Door de brede schouderbanden is de rugzak zonder problemen te dragen. Ook als je een aantal uren aan het wandelen bent zit deze rugzak nog steeds comfortabel op je rug. Tel daarbij op dat je met dit stijlvolle ontwerp ook niet misstaat in een wereldstad en het is duidelijk: deze rugzak is echt het perfecte reismaatje! Neem jij deze rugzak dit najaar mee op reis?

Wil je onze andere cooler bags ook zien? Klik dan hier: https://retulp.nl/premium-koeltassen/